Perfekte lokaler for østfoldbedrifter

På jakt etter rimelige og fleksible lokaler nær Oslo? På Kolbotn kan du leie med løpende kontrakt, lav husleie, kort oppsigelse, fleksibel innredning og spennende naboer.

Er du på jakt etter nye, rimelige og fleksible lokaler nærmere Oslo? På Kolbotn kan du leie det du ønsker med løpende kontrakt, lav husleie, kort oppsigelsesfrist, fleksibel innredning og spennende nabobedrifter.

Mastemyr Bedriftssenter på Kolbotn ligger perfekt til for østfoldbedrifter som trenger kontorer nærmere Oslo.

– Vi vet at mange østfoldbedrifter henvender seg like mye til osloregionen som lokalt, og da ligger Mastemyr perfekt. Det er kort vei til Oslo sentrum (10–15 minutter) og mellom 30 og 60 minutters kjøring fra østfoldbyene. Man slipper både køen inn til sentrum av Oslo, bomringen, dyr parkering, og usaklig høy husleie, sier markedssjef Fredrik Ski i RightSize Office.

Flytt rett inn!

Selskapet har spesialisert seg på å leie ut lokaler tilpasset den enkelte leietakers krav og behov. Derfor tilpasser de både tidspunkt for innflytting, innredning, størrelse, ja, faktisk alt kunden ber om.

– Vi ønsker å gjøre det så risikofritt som mulig å prøve våre lokaler for våre potensielle leietakere. Noen synes det er litt usikre tider og mange er skeptiske til å bruke unødige penger eller nye, lange kontrakter med bindingstid. Vi har kun tre måneders oppsigelse, og det er fullt mulig å si opp den dagen man flytter inn. På den måten kan man leie i kun tre måneder hvis man ønsker å prøve det. Kontorer kan leies ferdig innredet, så det er bare å flytte rett inn, ta med en laptop, koble seg til nettet og teste, plug and play som man kalte det på 90-tallet, sier Ski.

Bilde 1

Tre måneder gratis

RightSize Office hjelper også bedrifter som har for eksempel opptil seks måneder igjen på sin nåværende leiekontrakt.

– Har du seks måneder igjen, kan du flytte inn hos oss etter bare tre, og få de første tre månedene gratis hos oss.

Mastemyr Bedriftssenter er Orkla Foods' tidligere kontorer og har høy standard. Det er både romslig kantine, et stort treningssenter som kan benyttes gratis, samt noe så sjeldent som nok parkeringsplasser. Disse kan leies til lavpris.

Stor etterspørsel

– Vi har hatt stor etterspørsel de siste månedene, selv under pandemien, og bygget, som er på 8.000 kvadratmeter over tre etasjer, begynner å fylles opp med spennende bedrifter. Her har vi alt fra sport og reklametrykk til advokat, arkitekt og regnskapsfører. Vi har lokaler fra 10 til 500 kvadratmeter tilgjengelig, og det er fortsatt noe å velge mellom, vi finner alltid løsninger, sier Fredrik Ski.


RightSize Office AS

   Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo

  69 02 08 85

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.rightsize.no

{/show}