Se Holmenkollen fra leiligheten i Moss

MOSS: Interessen for leilighetene ved Melløs stadion er stor, og Frigaard Gruppen regner med byggestart på trinn 1 like over sommerferien.

Utsikten mot vest blir fantastisk fra de øverste etasjene i "Tribunen". På en klar dag kan man se både Holmenkollen og Færder fyr.
Utsikten mot vest blir fantastisk fra de øverste etasjene i "Tribunen". På en klar dag kan man se både Holmenkollen og Færder fyr.

Interessen for de nye leilighetene ved Melløs stadion er stor, og Frigaard Gruppen regner med byggestart på trinn 1 like over sommerferien. Prosjektet blir ganske unikt, blant annet med utsikt til Holmenkollen og Færder fyr fra de øverste etasjene.

Mer enn 200 personer hadde i slutten av mars meldt sin interesse for en leilighet i «Tribunen» som prosjektet heter. Nærheten til stadion og den grønne gressmatta er bakgrunn for navnet, men den kunne like gjerne hett Melløs Panorama eller Utsikten, for den saks skyld. Beliggenheten er på den høyeste tomten i Moss, og den gode utsikten starter allerede i fjerde etasje. Fra åttende etasje tar den pusten fra deg på en godværsdag.

Sentrumsnært og rolig

Samtlige 175 leiligheter i de fire blokkene har vestvendte balkonger med utsyn over Melløs stadion og videre mot Oslofjorden. Selv om området ligger sentrumsnært, er det ganske rolige omgivelser.

– Ved normalt salg og utbyggingstakt vil det neppe være lang tid med anleggsstøy heller, sier daglig leder i Frigaard Gruppen, Terje Nicolaysen.

Han legger til at det skal skje mye i umiddelbar nærhet på Høgda, men dette vil være «bak ryggen» på boligene. Dessuten vil Frigaard søke å gjennomføre hele utbyggingen i bare tre trinn. Dermed vil de som flytter inn først, bare få en kortere periode med støy fra arbeidene.

Parkmessig uteareal

Alle leilighetene i «Tribunen» vil få samme høye standard, med vannbåren varme, integrerte hvitevarer, eikeparkett, heis fra garasjen og mulighet til å glasse inn verandaene. Utbyggeren vil bruke betydelige ressurser på utearealene, som vil bli parkmessig opparbeidet.

– Det blir en flott "innepark” med grillmuligheter og store arealer for et sosialt liv. Like i nærheten ligger dessuten Rygge Storsenter og knutepunkter for buss, for de som ønsker seg til sentrum. I tillegg er det store helsesenteret i Vingparken like rundt hjørnet, der man har en rekke tilbud innenfor helse og velvære, i tillegg til en flott restaurant, forteller Nicolaysen.

Med planlagt byggestart januar 2020, blir de første leilighetene klare for innflytting Q3-21 på første trinn. Byggetrinn 1 omfatter 69 enheter, mens de resterende kan bli bygd i to trinn, avhengig av salgstempo.

 


Frigaard Gruppen

Bredmyra 4
Borgenhaugen

69 97 39 00

www.tribunen.no