Nå er Stjernebygget totalrenovert

Det velkjente Stjernebygget i Sarpsborg er totalrenovert og utvidet. Nå fylles det med spennende bedrifter.

Tommy Heggenes foran Stjernebygget, som selskapet hans, Vingulmark Eiendom AS, kjøpte av Borregaard i 2019. Og som nå fremstår som et nytt og moderne kontorbygg klar for flere leietagere.

De skrelte ned det som engang var Borregaards prestisjebygg til skallet, og bygget nytt, moderne og miljøvennlig. Nå fremstår bygget, med gåavstand til Sarpsborg sentrum og et steinkast fra E6, som et særdeles spennende kontorfellesskap for distriktets næringsliv.

Stjernebygget ble i 1967 tatt i bruk som Borregaards hovedkontor. 50 år senere flyttet selskapet inn i nytt nabobygg. I 2019 kjøpte Vingulmark Eiendom både Stjernebygget og grunnen det står på, og startet en totalrenovering av et av Sarpsborgs virkelige signalbygg gjennom tidene.

- Her har vi renovert helt ned til bærende konstruksjon. Alt er nytt, kun betongskallet står igjen fra gammelt bygg. Bygningen fremstår som ny, med moderne tekniske installasjoner og overflater. Den særegne formen gjør bygget spesielt, og vi er veldig fornøyd med sluttresultatet, kan Tommy Heggenes, daglig leder i Vingulmark Eiendom fastslå.

Ledige lokaler

Det nye bygget tar seg flott utenfra, og i det du kommer innenfor dørene åpenbarer den lekreste trapp seg. Videre opp i etasjene er det lekre detaljer av glass og metall, med en personalrestaurant på toppen.

- Her vil det kun være eksterne leietakere, der allerede 50 prosent er fylt opp, men vi har enda plass til mange flere. Vi kan tilby lokaler opp til 2.000 kvadratmeter, men også enkeltkontor og en kontorplass i et felles kontorlandskap. Innvendig kan leietakere selv være med å skreddersy etter eget behov. Det er stor variasjon på næringer som allerede er på plass, fra teknologiske bedrifter, til ingeniører og bedriftshelsetjeneste, fortsetter Heggenes.

Bygget består av fire kontoretasjer, en underetasje, og på taket en innglasset personalrestaurant med takterrasse utenfor. Til sammen er det et brutto areal på rundt ca 7.000 kvadratmeter.

Skape et fellesskap

Fra personalrestauranten, som har plass til 200, er det fantastisk utsikt over store grøntareal, inkludert Kulåsparken.

- Ja, alle leietakere har tilgang til restauranten, som også kan brukes til konferanse og  selskaper, og i tillegg har et stort møterom. Maten her er veldig god, men det ingen spiseplikt, så det er fullt mulig å ta med egen mat og spise der.

Som leietaker har du også tilgang til treningsrom, sykkelgarasje, gode garderobemuligheter med dusj, elbilladere, gode parkeringsmuligheter, store grøntarealer og nærhet til Sarpsborg sentrum og E6.

- I bygget finner du også et kontorlandskap med tilgang til stillerom og møterom. Her vil det være mulig å leie seg en enkel kontorplass for en kortere og lengre periode. Vi ønsker å skape et fruktbart fellesskap for alle byggets leietakere, der man kan dra nytte av hverandres kompetanse og fagfelt, avslutter Heggenes.


Vingulmark Eiendom AS

 Hjalmar Wessels vei 10, 1721 Sarpsborg

  934 11 596

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  https://bit.ly/3Mg4heU


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: