Våre boliger skal skille seg ut

- Vårt mål er at våre boliger skal skille seg ut. Vi spisser detaljer for å ligge et hakk over andre tilbud på markedet.

- Vi har solgt ut trinn 1 på kort tid og føler vi at vi har truffet godt på pris. I Askim er det nærhet til alt og gode kommunikasjoner i alle retninger, sier salgsleder i Bokvalitet AS, Kenneth Simonsen.

- Vårt mål er at våre boliger skal skille seg ut. Vi spisser detaljer for å ligge et hakk over andre tilbud på markedet. Det sier salgsleder Kenneth Simonsen i Bokvalitet AS. De er godt i gang med salget av attraktive boliger i rekke i Askim.

Byggetrinn 1 er allerede ferdigsolgt, og trinn to er godt i gang. Før sommeren regner Simonsen med at også tredje byggetrinn blir sluppet på markedet. Etterspørselen er stor, og mange ønsker å bosette seg i Askim.

- Selv om Askim kun er cirka 20 minutters kjøretur unna Ski er kvadratmeterprisen på leiligheter mellom 50 og 60 prosent lavere i Indre Østfold. Man får med andre ord mye for pengene ved å kjøre bare noen kilometer, sier Kenneth Simonsen.

Lokalt tilpasset

BoKvalitet AS samarbeider alltid tett med både megler og arkitekter når de utvikler et boligprosjekt. Målet er å treffe publikum på stedet, og alle prosjektene er lokalt tilpasset på ett eller flere plan.

- Vi samarbeider godt med megler, og setter oss alltid sammen før vi begynner å tegne. På den måten kan vi avdekke lokale behov og vaner. Vi er opptatt av å være lokalt tilpasset og knar gjerne prosjektet helt til vi har kommet frem til en god løsning. For oss er det viktig å ligge det ekstra hakket over konkurrentene, både når det gjelder moderne arkitektur og tekniske løsninger.

Norskprodusert kvalitet

Innholding AS som eier Bokvalitet AS skal bygge og selge 120 boenheter i 2018. Det er en kraftig økning fra i fjor, da tallet endte på ca 100 enheter.

- Vi har økt aktiviteten hvert år siden virksomheten ble startet i 2011. Vi har egne selgere, arealplanleggere og administrasjon, i tillegg til egne byggeledere og tømrere. BoKvalitet AS er forhandler av både Norhus og Skalahus, som sikrer kjøpere norsk kvalitet og norskprodukserte materialer fra blant annet Gausdal. Vi bygger tradisjonelt og etter precut-metoden, men ikke med billige moduler fra utlandet, sier Kenneth Simonsen.

Et knepp høyere

Standarden i boligene i Askim er meget god, gjerne et lite knepp over det man finner andre steder. Det er for eksempel benyttet heltre-dører og vegghengte klosetter, mens kunden kan velge mye selv, både når det gjelder kjøkken og andre innredninger.

- Vi sikter alltid mot såkalt «blank overlevering», som betyr at boligene leveres uten feil og mangler. Vi har hatt svært få klager de årene vil har vært aktive. BoKvalitet er vårt navn, og det står vi for. Kundene må gjerne ha store forventninger til oss, sier salgslederen.

Askim er sentralt

Askim ligger cirka 5,2 mil fra Oslo sentrum. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Askim er Østfolds femte by og regionssenter og ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for både bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim.