Arnkværn satser sterkere i Oslo

Arnkværn Miljø og Renovasjon Oslo dekker sammen med Br. Stenskjær store deler av Østlandet med avansert materiell og erfarne medarbeidere.

Operatør VA-teknikk Robert Gruben og daglig leder Anders Stenskjær i Br. Stenskjær AS forbereder seg på travle dager.
Operatør VA-teknikk Robert Gruben og daglig leder Anders Stenskjær i Br. Stenskjær AS forbereder seg på travle dager.

Arnkværn Miljø og Renovasjon Oslo AS har allerede vokst ut av lokalene i Gjelleråsen og flyttet i fjor til større lokaler på Grorud.

Sammen med Br. Stenskjær AS dekker nå Arnkværn store deler av Østlandet med avansert materiell og erfarne medarbeidere.

Arnkværn Miljø og Renovasjon AS har hovedkontor i Furnes nord for Hamar, men valgte å satse på Oslo-markedet gjennom et eget selskap for to år siden.

- Arnkværn hadde allerede opparbeidet seg et godt kundegrunnlag i osloregionen, og det var naturlig med en satsing der. Den har utviklet seg bra, og vi er i sterk vekst og har flyttet inn i nye lokaler i Maria Dehlis vei 40. Her har vi plass nok til fremtidens virksomhet. Derfra satser vi også på markedet i Asker-, Buskerud- og Follo-området, og senere Østfold, sier daglig leder i Arnkværn Miljø og Renovasjon Oslo AS, Christian Persson.

Store investeringer

- Vi investerer kontinuerlig i nytt materiell, og får en ny Mercedes Vito (elbil) til Oslo i begynnelsen av april. I den forbindelse vil vi rette oss enda mer mot rørleggere og andre virksomheter som har behov for våre tjenester, fortsetter Persson.

Fra før har selskapet 11 biler av varierende størrelse til rådighet. De har de siste årene inngått flere avtaler, blant annet med åtte kommuner i regionen.


Artikkelen fortsetter under bildet

Operatør Bjørn Terje Martinsen og daglig leder i Arnkværn Miljø og Renovasjon Oslo AS, Christian Persson har flyttet virksomheten fra Gjelleråsen til Oslo.


Lokalt til stede

De to Arnkværn-selskapene på Furnes og i Oslo opererer under paraplyen VA365 sammen med Br. Stenskjær AS og Avavi AS, som ble kjøpt opp i 2017 respektive 2019. Sammen representerer selskapene en slagkraftig enhet som kan påta seg alt fra de minste oppdragene til svære jobber som krever store ressurser. Sammen har selskapene 110 ansatte og 58 biler tilgjengelig.

Br. Stenskjær har tradisjonelt operert hovedsakelig i Hedmark og på Romerike. Våren 2019 åpnet de en helt ny avdeling på Øvre Romerike for å styrke tilstedeværelsen og servicen overfor kundene.

- Fra før har vi lokasjoner i Stange og på Bjørkelangen. Vi er opptatt av å være til stede i nærmiljøet for å kunne være raskt på pletten ved behov. Kundene setter pris på dette, som samtidig er viktig med tanke på miljøbelastningen, sier daglig leder Anders Stenskjær.

 

 


Arnkværn Miljø og Renovasjon Oslo AS

Maria Dehlis vei 40
1083 Oslo

953 02 300

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.arnkvaern-oslo.no


Br. Stenskjær AS

Granerud Industrielt
2120 Sagstua

62 97 40 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.br-stenskjaer.no

 


Klikk en emneknagg for å lese mer: