På tide å fylle tankene med noe fornuftig!

Det er vår og på høy tid å se over drivstoffanlegg, tanker og alt som hører til for en problemfri våronn. Ikke minst bør tankene fylles med noe fornuftig, som diesel fra Olje- og Gassenteret i Rakkestad.

Anne Kristin Graarud er en av de som tar imot bestillinger når du ringer  Olje- og Gassenteret i Rakkestad. I år startet kjøret tidligere enn før.
Anne Kristin Graarud er en av de som tar imot bestillinger når du ringer Olje- og Gassenteret i Rakkestad. I år startet kjøret tidligere enn før.

Det er vår og på høy tid å se over drivstoffanlegg, tanker og alt som hører til for en problemfri våronn. Ikke minst bør tankene fylles med noe fornuftig, som diesel fra Olje- og Gassenteret i Rakkestad.

Olje og Gassenteret AS leverer diesel, parafin, fyringsolje og propan til både landbruks- og bedriftskunder samt privatkunder innenfor store deler av Østfold og Follo. Medarbeiderne har lang erfaring, og sitter inne med høy kunnskap som kommer kundene til gode. Senteret leverer i tillegg smøreoljer og Adblue i små og store volumer. Også her stiller medarbeiderne med god kunnskap om produktene og bistår gjerne med å finne riktig produkt til ditt bruk. 

Alltid i nærheten

– Fordelen med å bestille fra Olje- og Gassenteret er at vi er i nærheten og kan levere raskt og effektivt. Mange bestilte tidlig i år da prisene begynte å gå noe opp, men vi har alltid gode tilbud på både drivstoff, oljer og tilbehør. Vi har alltid en tankbil i nærheten og kan levere på timen, hvis det skulle være helt krise, sier daglig leder Magne Solbrække.

Han legger til at stadig flere ønsker et grønnere drivstoff, og at Olje- og Gassenteret har hele produktspekteret her også.

– Vi kan levere tanker på kort varsel også. Her har vi gode tilbud i hele april måned på alle størrelser og varianter. Våren er en fin tid å sjekke tanken på før man fyller opp med drivstoff igjen.

Mindre tilpasning

Rakkestad Sogneselskap selger alle typer biobrensel og drivstoff fra produsenten Preem, som ligger langt fremme i utviklingen av slikt grønt drivstoff. De bruker mye skogsavfall og annet biologisk avfall til å produsere miljøvennlige alternativer. Preem har som mål å være den ledende aktøren til det grønne skiftet og investerer mye i å utvikle produktene.

– Dieselen som Preem selger til lastebiler er også mye renere enn vanlig diesel, da de har blandet inn betydelige mengder grønne molekyler. De som velger å kjøre på Evolution diesel kan i tillegg få ut rapporter på hvor mye du har spart miljøet i forhold til bruk av vanlig diesel.

Testet og grønt

Preem er det største oljeselskapet i Sverige, med en raffineringskapasitet på mer enn 18 millioner kubikkmeter råolje hvert år. De raffinerer og selger bensin, diesel, fyringsolje og fornybare drivstoff til selskaper og forbrukere i Sverige og i utlandet.

Preem forsyner mer enn halvparten av Sveriges industribedrifter og en tredel av de mindre bedriftene med fyrings- og energiprodukter.

Stort lager

Rakkestad Sogneselskap og Olje- og Gassenteret leverer alle typer smøreoljer i store deler av regionen, og sender ut med faste vareruter. I tillegg har de et stort lager i Rakkestad med alle produkter og tilsetninger i hyllene.

– Vi leverer komplett utvalg til nettopp din maskin, enten det er traktor, lastebil, graver eller industrimaskiner. Det vi ikke har, skaffer vi raskt.


Olje- og Gassenteret AS

  Sagveien 8, 1890 Rakkestad

  69 22 65 50

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.oljeoggassenteret.no

{/show}