Satser på rent miljø

DRAMMEN: Nå har renholdsbedriften Clean Service investert i ny elbil.

Clean Service AS i Drammen fortsetter sin miljøsatsing. Nå har renholdsbedriften investert i ny elbil.

En flunkende ny Renault Zoe trafikkerer nå gatene i Oslo, Asker og Bærum. Renholdsmedarbeider Teklab Hagos, som daglig bruker bilen, er fornøyd med valget så langt. Ikke minst kjørelengden på en to timers hurtigopplading er imponerende 400 kilometer ved gunstige forhold.

– Vi har valgt å teste ut dette nå, fordi vi ønsker en enda klarere miljøprofil på bedriften vår. På den måten dokumenterer vi overfor våre kunder og forbindelser at vi tar miljøutfordringene på alvor, sier daglig leder Espen Johansen. Derfor bruker de også kun miljøsertifisert kjemi og produkter fra Boss Europe AS i Vestby.

Clean Service styrer fortsatt etter de tre M-ene:

 1. Dyktige Medarbeidere
 2. Moderne metoder
 3. Tiltak for bevaring av ytre Miljø

Tett på kunden

I et sterkt konkurransepreget marked har Clean Service AS klart å etablere seg som en solid leverandør av renholdstjenester i regionen. Siden starten i 2009 har bedriften vokst til 25 medarbeidere, og virksomheten har nå ressurser til å kunne håndtere både store og små oppdrag. Fortsatt ønsker de å være tett på kunden.

– Vi prøve å skille oss fra mengden ved å ha korte kommunikasjonslinjer og et nært forhold til den enkelte kunde. Det har fungert bra så langt, sier Johansen.

Tjenestene

Clean Service AS har selvfølgelig alle offentlige godkjenninger i orden og ser det som en forplitelse å levere avtalt tjeneste til avtalt pris. Det kan dreie seg om:

 • Daglig renhold
 • Temporært renhold
 • Vinduspuss
 • Oppskuring og polishbehandling
 • Byggrenhold
 • Kontorrenhold
 • Tepperens
 • Spesialrenhold

Vi har fortsatt kontrakter med store eiendomsbesittere i Drammen og har ansvaret for renhold i næringsbyggene deres. Men vi har en stabil og hyggelig arbeidsstokk som gjerne tar flere mindre oppdrag. Våre ansatte trives på jobb, noe som kommer kundene til gode, sier Espen Johansen.