- Sjekk varmeanlegget før kulda kommer!

Snart er den bitende vinterkulda over oss, og da gjelder det å ha varmeanlegget i orden.

Dagklig leder Thomas Nilsen i TN Varmeteknikk oppfordrer alle til å sjekke varmeanlegget i høst.

De fleste av oss har sikkert glemt både snøen som falt i fjor og den ekstreme kuldeperioden ved inngangen til 2021. Derfor minner daglig leder Thomas Nilsen i TN Varmeteknikk AS om at det er smart å ta en sjekk av varmeanlegget før vinteren setter inn.

- Ja, høsten er en fin tid til å foreta service og sjekk for optimalisering av anlegget – det være seg i boligen, næringsbygget eller borettslaget. Det sørger for en sikker og effektiv drift, og dere kan gå vinteren trygt i møte. Samtidig er det fortsatt tid før kulda kommer dersom det skulle det være behov for utbedringer og oppgraderinger. Det er kjedelig om varmeanlegget skulle ryke når gradestokken viser 20 minusgrader! 

Totalleverandør av tekniske løsninger

TN Varmeteknikk ble etablert av Thomas Nilsen våren 2017 og holder hus på Ramstad i Mysen. Rørleggerbedriften har spesialisert seg på vannbåren varme til bygg og bolig, og utfører alle typer oppdrag innen rørleggerarbeid og teknisk isolering.

Selskapet kan se tilbake på en fantastisk «reise» så langt, og har allerede vokst til 14 ansatte. I staben rår Thomas over blant annet BIM-tekniker/prosjektleder, rørleggere, to sveisere og én isolatør – samt kompetanse på sprinkelanlegg.

- Og den kompetansen vi ikke har i eget hus, skaffer vi tilveie gjennom våre håndplukkede samarbeidspartnere, slik at vi kan påta oss totalansvaret for prosjekter. Erfaringsmessig setter kundene pris på, å kun ha én part å forholde seg til. Vi tar hånd om hele prosjektet fra A til Å, og sørger for at inngåtte avtaler både i forhold til framdrift og pris blir ivaretatt. Det er både enkelt og trygt for kunden.

- Hos oss er ingen jobber for små eller for store, legger han til. – Vi etterstreber å leve opp til kundenes forventninger, det være seg om oppdraget består i å bytte en pakning i kjøkkenkrana, full rehabilitering av badet, bygge et svømmebasseng - eller prosjektere og montere kjøleanlegg og varmesentraler til både bolig- og næringsbygg.

Rask respons

TN Varmeteknikk legger stor vekt på rask responstid, spesielt overfor næringskundene. Det gjøres mulig blant annet gjennom eget lager av deler og utstyr.

- Vi har også inngått en rekke serviceavtaler og tegnet gunstige rammeavtaler på flere bygg. I tillegg er det lagt opp til en vaktordning, alt for å kunne bistå kunden på beste og raskeste måte, sier han – og regner alle områder i Østfold, Akershus, samt Oslo og omegn som det primære nedslagsfeltet.

Trygge arbeidsplasser

Thomas gir sine dyktige ansatte mye av æren for suksessen, og han understreker at det er langt viktigere å bygge en solid bedrift enn å vokse mest mulig.

- For meg handler det om å skape gode og trygge arbeidsplasser og at folk skal glede seg til å gå på jobb. Veksten har kommet naturlig med økt oppdragsmengde.

Verdt å nevne, er at han allerede har tatt en lærling fram til svennebrev med «Meget godt bestått», og er generelt opptatt av å rekruttere nye rørleggere til faget. Bedriften har i dag en kvinnelig rørleggerlæring, og ønsker ytterligere en lærling på sikt.

- Jo, jeg er unektelig stolt av det vi har fått til på kort tid, sier den nøkterne og driftige Mysen-karen.


TN Varmeteknikk AS

  Ramstadveien 2, 1850 Mysen

  455 03 090

  www.tnvarme.no

{/show}