fbpx
Naringsliv.no
 

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Transportsentralen Indre Østfold er spesialisert på anleggstransport og har økt omsetningen fra 34 til 75 millioner kroner på bare 8 år. I dag har Transportsentralen 18 eiere, men har langt flere biler og maskiner tilknyttet sentralen.

De har store kunder som Sarpsborgselskapet Park & Anlegg, NCC og Sandefjordselskapet Carl C Fon. Fortsatt er de engasjert i utbyggingen av E18 gjennom Østfold, og vil trolig være det i mange år framover.

Utenfor Indre Østfold

- Vi er fortsatt det kundene forbinder med en gammeldags transportsentral, siden vi ikke driver annen virksomhet enn å formidle oppdrag. I tillegg til anleggstransport kjører våre biler en del byggevarer. Selv om vi har tilhold på Slitu kjører vi ikke bare i Indre Østfold, men følger våre kunder dit det er behov. Våre sjåfører stiller alltid opp og yter god service, ofte bedre enn det kundene venter, sier daglig leder Freddy Øverland. Han har vært leder siden 2008 og vært med på en lengre opptur.

Lokalkjente sjåfører

- Ingen trær vokser inn i himmelen, men vi ser optimistisk på fremtiden. Det er mange bileiere som begynner med å ta mindre enkeltoppdrag for oss, for deretter å kjører stadig mer. Til slutt blir de en del av transportsentralen. Det er viktig for kundene at vi har erfarne sjåfører som både er lokalkjente og som kan kommunisere med andre.

Stor bredde

Transportsentralen Indre Østfold har et stort utvalg tippbiler med hengere. De utfører de fleste typer tippoppdrag - fra enkle gruslass til store anleggsjobber. De disponerer også flere kranbiler med ulik kapasitet opp til 28 tonnmeter og ulike typer gravemaskiner fra 8 tonn til 30 tonn.

Sentralen har budbiler både med og uten løftelem. De kan frakte hastevarer hvor som helst og når som helst. Alle skapbilene er utrustet med bakløfter. De trafikkerer Akershus, Oslo og Østfold og har daglig rute mellom Indre Østfold og Oslo.TIØ leier også ut avfallscontainere fra 8-35 kubikkmeter. Disse kan benyttes til transport av avfallsprodukter, flis, bark, gravemasser, sand og singel, maskiner og mye mer.