Nytt caravansenter i Råde

RÅDE: De beste produktene kombinert med god service og tett oppfølging av kundene skal gjøre Østfold Caravan til et naturlig stoppested.

De beste produktene kombinert med god service og tett oppfølging av kundene skal gjøre Østfold Caravan til et naturlig stoppested for caravan- og bobilfolket i fylket. – Ja, her har vi noe for enhver smak og ethvert behov, sier daglig leder Atle Kristoffersen.

Det er Kroken Caravan Detalj som står bak storsatsingen i det tidligere DAF-bygget i Råde, og Østfold Caravan blir dermed en del av Norges største forhandlernett av bobiler, caravan og tilleggsutstyr.

Bestselgere

Det nye caravansenteret selger bobilmerkene Hymer, Bürstner, Carado, som er de tre mest solgte i landet. I tillegg fører de bilder fra den eksklusive produsenten Niesmann + Bischoff , for de som søker ren luksus. Av campingvogner, kan du velge mellom merkene Bürstner og Eriba.

Med et utvalg på hele 51 bobiler og 20 vogner, de aller fleste av ulike modeller, forstår vi at det dekker de aller flestes behov og lommebok.

Foreløpig er alle fabrikknye, men det vil også komme brukte utgaver etter hvert.

Atle Kristoffersen, med lang erfaring fra bilbransjen, ble håndplukket for å lede nyetableringen. Han er positivt overrasket over prisnivået på produktene.

- Ja, jeg trodde ærlig talt at det skulle koste mer. Her får du en splitter ny campingvogn for godt under 300.000 kroner, og en flott, ny bobil til 800.000. Da har du god plass og full frihet til å flytte deg rundt og kjøre dit sola er, sier han.

Travel tid

Atle kan fortelle om svært travle tider i månedene og ukene fram til åpning, men gleder seg nå over at de er i gang for fullt – og er allerede i ferd med å ansette flere.

- Allerede fra det ble kjent at vi skulle etablere oss her, har vi fått stor oppmerksomhet. Dette har jeg veldig stor tro på, understreker han.

Han påpeker samtidig at det ikke gjør seg selv, men krever hardt arbeid og gode prestasjoner i hvert møte med kundene.

- Vi har naturligvis et godt utgangspunkt ved å kunne tilby de mest populære merkene. Men samtidig handler det om å skape tillit i markedet, som gjør oss til et naturlig førstevalg for de som eier eller har ønske om å eie vogn eller bobil.

Å kunne avdekke hvilket behov kunden har – spesielt førstegangskjøpere – ser han på som svært viktig.

- Ja, det handler ikke om å selge dyrest mulig produkt, men å finne det som er riktig i forhold til kundens behov. På den måten bygger vi tillit og en langsiktig relasjon, sier han.

Caravansenteret har vært bevisst på å ansette østfoldinger, og har to fra Moss og to fra Sarpsborg i tillegg til Atle fra Halden i staben.

- Vi har også benyttet lokale entreprenører og vi har handlet lokalt under oppbyggingen av senteret. Vi er en Østfold-bedrift!

Verksted og butikk

- Hva med verkstedstjenester?

- Med Team Verksted allerede etablert i bygget, var det naturlig å benytte deres tjenester til teknisk service og reparasjoner. Det sikret både oss og kundene høy kompetanse og rask tilgang fra første dag!

Østfold Caravan inneholder også en stor Max Fritid tilbehørsbutikk, som bidrar til å gjøre det til et komplett senter.

- Riktig tilbehør gjør opplevelsen enda bedre, og her finner du utstyret du trenger for å gjøre turen optimal, sier en fornøyd og optimistisk daglig leder av fylkets nye caravansenter – og ønsker deg velkommen innom for en hyggelig prat.

Fantastisk respons på åpningsfesten

Det var fullt hus og stor festivitas da Råde-ordfører René Rafshol erklærte Østfold Caravan for åpnet 12. april.

Åpningen ble markert med knallgode tilbud, grilling og hygge i tre dager til ende, og det var et jevnt tilsig av kunder gjennom alle dagene. Mange lot seg friste til et godt kjøp, og allerede etter kort tid var de første kontraktene signert.

- Ja, dette var over all forventning, sier en fornøyd Atle Kristoffersen – som gleder seg stort til fortsettelsen!