Sesongåpning for Norges største Caravansenter

Enten det blir ut på tur i Norges vakre landskap, Spania eller én av våre gjestfrie naboer, er det viktig at utstyret sjekkes. Vær ute i god tid, så sikres den ultimate turopplevelsen.

Wenche viser fram det lekre kjøkkenet i den nye modellen Astella til Adria, det luksuriøse feriehjem på hjul.
Wenche viser fram det lekre kjøkkenet i den nye modellen Astella til Adria, det luksuriøse feriehjem på hjul.

Enten det blir ut på tur i Norges vakre landskap, Spania eller én av våre gjestfrie naboer, er det viktig at utstyret sjekkes. Vær ute i god tid, så sikres den ultimate turopplevelsen.

– Perry & Williams Caravan har nå blitt en del av Skandinavias største caravanforhandler Tellus. Her er vi 20 ansatte, dedikert til oppgaven som går ut på å gi deg en god opplevelse, sier daglig leder Sverre Olsen. 

Det trygge kjøpet

– Vi opplever ofte at mange forelsker seg i feil bil i forhold til hva man virkelig ønsker. Å finne den perfekte bobilen handler om å inngå de riktige kompromissene. Her har vi spesialisert oss, vår viktigste oppgave er å hjelpe kunden med å finne den aller beste løsningen.

– Dette får vi til med nok kunnskap for å sikre kunden god kvalitet. Vi jobber sammen med kunden for å finne beste løsning i form av diverse utstyrshåndtering, kanskje trengs det aircondition om du skal til varmere strøk eller det er varslet at vi går en ekstra varm sommer i møte, sier Olsen.

Artikkelen fortsetter under bildene

Mer komfort

Campinglivet er ikke lenger hva det var, nå byr campinglivet på mer komfort enn tidligere. – I butikken har vi noe for enhver smak forteller Linn, og ønsker gamle og nye kunder velkommen.

Adria-forhandler

– Nytt av året er at vi har blitt Adria-forhandler. Siden dette er Norges mest solgte merke, er vi glad for å kunne tilby dette til kundene våre. Om det er én ting vi ønsker å vise frem spesielt, er det modellen Astella, et luksuriøst feriehjem på hjul, forteller Wenche, én av bedriftens engasjerte selgere, når hun viser frem vidunderet.

Det i øyenfallende interiøret og de rene linjene minner om en funksjonell, hypermoderne leilighet. Rent design med innovative løsninger bidrar til en luksuriøs campingopplevelse. Eller som produsenten selv sier: "Dette er en følelse. Av at alt er nøyaktig som det skal."

Butikken

Det første som møter deg når du går inn gjennom døren til Norges største caravansenter er den inspirerende butikken med alt du trenger for å gjøre campinglivet komplett. Om du trodde at det var det triste plastikk service du vokste opp med som gjaldt, er tiden moden for å tro om igjen. Lekre serviser og glass uten plastfølelse. Myke puter, skinn i ulike farger og lekre lamper gir den rette «glamping»-stemningen på campingferie.

– Kundene vil ha mer luksus nå enn tidligere. Butikken er fylt opp med sesongens varer og vi er klare for storinnrykk! sier butikksjef Linn.

– Ta sjansen, kanskje er det nettopp i år du skal realisere drømmen med bobiltur! Vi skal hjelpe deg på veien mot drømmen, avslutter daglig leder Sverre Olsen med. 


Tellus Østfold AS

  Mosseveien 60, 1640 Råde

  69 29 40 90

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.williams-caravan.no

{/show}