fbpx
Naringsliv.no
 

Atlas Copco Power Techniques salgssjef Jon-Andreas Ellefsen gleder seg over den gode responsen de får i det norske markedet. - Alle våre transportable maskiner er i henhold til utslippsnormen Stage V, understreker han.

Atlas Copco er ledende på kraftteknikk

Atlas Copco Power Technique er den desiderte markedslederen i Norge av produkter og teknologi innenfor luft-, kraft- og flyteløsninger.


Noen av de som jobber i Byggmesterforsikring; Kolbjørn Røstelien, Trond Bystrøm, Julianne Nagy, Jens Christian Sundem, Gro Haug og Charlotte Nordby Riise

Forsikring og garanti spesialtilpasset byggebransjen

Byggmesterforsikring er 100 prosent eid av Byggmesterforbundet, men med tilbud til både de som er medlem og ikke.

Les hele saken

RSA BIL har varebil for alle

RSA BIL satser bredt på varebiler i alle klasser for næringslivet. Det siste året har det gitt gode resultater, og planene om å satse enda bredere i årene fremover ligger fast.

BDO har kontorer i flere av Østfold-byene. Her på det flotte området Verket i Moss, som blir en helt ny bydel. Trine Lorentzen og Klaus Hagerupsen Hansen.

Drift og ledelse

På plass for koronarammede virksomheter

I midten av mars endret hverdagen seg for store deler av samfunns- og næringslivet i Norge – også i Østfold og Follo. Med rundt 3.000 kunder i regionen har BDO sittet tett på utviklingen.

Les hele saken

Fikk du med deg disse sakene fra Follo?