fbpx
Naringsliv.no
 
BDO har kontorer i flere av Østfold-byene. Her på det flotte området Verket i Moss, som blir en helt ny bydel. Trine Lorentzen og Klaus Hagerupsen Hansen.

Østfold/Halden

På plass for koronarammede virksomheter

I midten av mars endret hverdagen seg for store deler av samfunns- og næringslivet i Norge – også i Østfold og Follo. Med rundt 3.000 kunder i regionen har BDO sittet tett på utviklingen.Markeds- og bedriftsansvarlig Håkon Ørum Jonassen og daglig leder Jørn Fjeldvik er fornøyd med å være på plass i Knivsøveien ved hovedinnfartsåren til Halden.

Sørlifeltet

Datatjenesten styrker bedriftsprofilen

Etter mer enn 30 år i sentrum valgte Datatjenesten å flytte til nye og topp moderne lokaler ved byens innfartsåre. Nå er alle ansatte samlet på én flate, noe som gir større effektivitet.

Les hele saken

SG Arkitekter bak Europas mest moderne bølgepappfabrikk

Den nye Peterson-fabrikken i Svinesundparken er full av digitaliserte og integrerte løsninger. De fleste involverte i prosjektet er lokale; bygget er tegnet av SG Arkitekter i Halden.

Salgskonsulent Jan-Arve Eriksen fra ProffPartner Billington, snekker Mikael Wahlstrøm og selger Harry André Aam Hanssen fra Jensen & Scheele Auto i Halden er enige om at det er kostnadseffektivt å lease en verktøybil fullt ferdig.

Berg i Østfold

Salg, leie og leasing

Nå kan du lease bilen full av verktøy

- Jeg fikk romslig bil med fornuftig innredning og kvalitetsverktøy, sier Mikael Wahlstrøm i Bygdeservice, som leaset en Renault fra Jensen & Scheele Auto.

Les hele saken

  Fikk du med deg disse sakene fra Halden?