fbpx
Naringsliv.no
 
Img 4027 Large

Et spesielt prosjekt for Peab

Peab har vært totalentreprenør på prosjektet Godshuset for Kirkens Bymisjon.Selger Magne Knold ved Scania Råde og Halden, distriktssjef Lars Jørgen Skaar i Halden og distriktssjef i Scania Finans AB André Eriksen har hatt et rekordartet 2019. Nå ser det ut til at de går inn i et like hektisk 2020.

Oslo/Halden

Scania rykker fra konkurrentene

Scania har hatt et år uten sidestykke med 45 prosent av det norske markedet for buss og lastebil over 16 tonn. Suksessen smittet over på søsterselskapet Scania Finans som finansierte flere biler enn noen gang.

Les hele saken

På plass for koronarammede virksomheter

I midten av mars endret hverdagen seg for store deler av samfunns- og næringslivet i Norge – også i Østfold og Follo. Med rundt 3.000 kunder i regionen har BDO sittet tett på utviklingen.

Maskinansvarlig Svend Landsverk (til v) og maskinfører Örjan Nilsson (til h) hos Leif Grimsrud AS er fornøyd med produktene Hans Ronald Hohlweg og Rototilt leverer. Her er de i gang med et veiprosjekt i Spydeberg.

Lillestrøm/Halden

Maskiner og utstyr

Bestiller alle nye maskiner med Rototilt

Leif Grimsrud har 52 tiltrotatorer fra Rototilt. – Vi har brukt dem i 10 år og er fornøyd med kvalitet og service, sier maskinparkansvarlig Svend Landsverk.

Les hele saken

  Fikk du med deg disse sakene fra Halden?