Bravida Follo ruster seg for videre vekst

Bravida Follo leverer komplette løsninger for lys, kraft, varme og intelligente bygningsinstallasjoner.

Kontinuerlig vekst krever mye planlegging fv. Joachim Strand, Ann-Karin Hind, Kristofer Paulsson, Per Morten Pedersen
Kontinuerlig vekst krever mye planlegging fv. Joachim Strand, Ann-Karin Hind, Kristofer Paulsson, Per Morten Pedersen

Bravida Follo leverer komplette løsninger for lys, kraft, varme og intelligente bygningsinstallasjoner, ofte i kombinasjon. Samtidig er de en ledende leverandør av installasjons- og servicetjenester innen alt av elektro, svakstrøm, sikkerhet, brann og rør.

Bravida Follo holdt tidligere til i Glynitveien på Ski, men flyttet til nye, større og mer moderne lokaler i Haugenveien allerede i oktober 2019. Planen var å ha en hyggelig kundekveld på nyåret i fjor, for å vise frem de nye lokalene.

– Koronaen satt dessverre en stopp for det, og vi måtte stadig utsette det. Vi gleder oss veldig til at situasjonen blir sånn at vi igjen kan samle kunder og ansatte for en hyggelig stund, og også da endelig få vist frem lokalene, forklarer Joachim Strand, daglig leder.

Fra serviceleder til avdelingsleder

Strand begynte selv som serviceleder i bedriften for et år siden, men trådde raskt inn i rollen som avdelingsleder.

Bravida satser sterkt på sine ansatte, noe hele bedriften gjenspeiler. Ikke minst er jeg et godt eksempel på det. Jeg er både stolt av og ydmyk over at de våget å satse så raskt på en nyansatt som meg. Samtidig var også dette et sterkt signal om at det satses sterkt på videre vekst.

Vekst og ny avdeling i 2020

Bravida Follo er en bedrift med full fart inn i fremtiden. Allerede begynner de å vokse ut av sine nye lokaler, og ansetter stadig flere. De er nå 47 ansatte, og søker for tiden tre nye. I ryggen har de både styre og eiere som ønsker å satse.

– Vi etablerte en egen røravdeling nå på nyåret, noe som gjør oss tverrfaglige og enda bedre rustet til å hjelpe våre eksisterende og nye kunder. Vi var veldig heldige i 2020, og hadde vekst i både omsetning og ansatte. Hele året har vi hatt full drift, lite sykdom og vært heldige med at også våre kunder har kunnet ha fortsatt drift.

Bravida avdeling Follo leverer til store og små bedrifter – fra borettslag til konsern – i tillegg til det offentlige, og tilbyr tjenester innen elektrofag, brann, innbrudd (skybasert adgangskontroll og alarm), sikkerhet og rør.

Satser på lærlinger

Servicebedriften satser tungt på lærlinger, og har for tiden åtte lærlinger innlemmet i bedriften.

– Det vi driver med er såpass spisset og spesielt at vi ser en stor fordel av å forme og lære opp gode montører selv. Vi har et veldig godt samarbeid med distriktets videregående skoler. Fordelen en lærling har hos oss, er at de får prøve mange forskjellige fagområder, og selv velge hvilken retning de ønsker. De får dessuten med seg helhetsbildet av også å vite hva de andre fagretningene gjør.


Bravida Follo

  Haugenveien 27, 1406 Ski

  64 91 85 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.bravida.no

{/show}