Ønsker både kunder og leietakere velkommen

- Velkommen til Utne Elektro, sier denne gjengen med elektrikere som i sommer endelig kunne flytte inn i eget næringsbygg i Sarpsborg.

Elektrikere og lærlinger i Utne Elektro AS ønsker både kunder og nye kolleger velkommen til Strandgata 2. Bak fra v.: Svein Åge Zimmermann, Emil Stålborg Gustavsen, Espen berg Arnesen og Tor Egil Utne. Foran fra v.: Harun Susnjar, Kristian Hansen Kristoffersen og Christoffer Rasmussen.

- Velkommen til Utne Elektro, sier denne gjengen med elektrikere som i sommer endelig kunne flytte inn i eget næringsbygg i Sarpsborg. Nå ønsker de også at relaterte bransjer etablerer seg hos dem. 

Elektroinstallatøren er en svært ung virksomhet med bare tre år på nakken, men allerede har daglig leder Tor Egil Utne tatt med seg sine driftige kolleger på flyttelasset til det gamle, ærverdige havnekontoret i Sarpsborg. Det betyr at han har opplevd god vekst siden han valgte å hoppe av sin faste jobb for å starte sin egen bedrift like før pandemien rammet verden.

Historisk adresse

- Mens andre installatører har valgt å etablere seg utenfor byen, er vi nå den eneste innenfor de gamle bygrensene. Strandgata 2 er dessuten en historisk adresse med en beliggenhet som er både sentral og unik på samme gang. Her ved elvebredden har vi kort vei til E6, sentrum og alle deler av Østfold. Om sommeren har vi verdens beste spiserom på egen brygge mot vannet. Bedre kan man knapt få det, sier Tor Egil og tror flere virksomheter med komplementerende yrkesgrupper vil mene det samme og være interesserte i å flytte inn.

Pølsekoker og slushmaskin

- Vi har ca 150 kvadratmeter ledig areal fordelt på seks kontorer og spiserom i andre etasje samt felles foaje og møterom i første etasje. Vi kan oppgradere arealene i henhold til krav og ønsker fra de som vil flytte hit, sier Tor Egil. Han legger stor vekt på at både leietakere og medarbeidere skal trives og ha gode forhold på arbeidsplassen. Derfor er kantinekjøkkenet utstyrt med både pølsekoker og slushmaskin.

- Her kan vi til og med ha kundemøter ute på en fin sommerdag, og servere både pølser og kald drikke.

Gir noe tilbake

Tor Egil føler sterkt engasjement for byen og det samfunnet han opererer i. Derfor er han aktiv på sponsormarkedet og bidrar med viktige midler til flere idrettslag i kommunen. Selv er han tilknyttet SFK og var nylig hovedsponsor for Utne Elektro Jentecup, en fotballturnering som trakk lag fra både Sverige og hele Østlandet.

- Akkurat nå går virksomheten i den retningen vi ønsker, men vi skal ikke vokse til mer enn 10-12 personer. I dag er vi 7 kolleger, hvorav tre lærlinger, noe vi satser sterkt på. Lærlinger er veien å gå for å kunne bli en solid virksomhet i fremtiden.

Gir seg aldri

Utne Elektro har en rekke store bedrifter på kundelisten og leverer i all hovedsak serviceoppdrag, ispedd et par mindre prosjekter i året. 7 av 10 oppdrag utføres for næringslivet, mens resten er private oppdrag.

- Fordelen med vårt format er at vi er fleksible og aldri gir oss før jobben er gjort, selv om klokka passerer fire på fredagen. Vi går aldri fra en halvferdig jobb.


Utne Elektro AS

  Strandgata 2, 1724 Sarpsborg

  464 09 265

 

  www.utneelektro.no

{/show}