I nye lokaler med fulle ordrebøker

SKEDSMOKORSET: Tradisjonsrike Sæther Elektriske AS flyttet nylig fra Lillestrøm sentrum til Prost Stabels vei. Med på lasset hadde de velfylte ordrebøker for det neste året.

Jan Erik og Terje Thoresen er fornøyd med de nye lokalene til Sæther Elektriske AS på Skedsmokorset.
Jan Erik og Terje Thoresen er fornøyd med de nye lokalene til Sæther Elektriske AS på Skedsmokorset.

Tradisjonsrike Sæther Elektriske AS flyttet nylig fra Lillestrøm sentrum til Prost Stabels vei på Skedsmokorset. Med på lasset hadde de velfylte ordrebøker for det neste året.

Installasjonsbedriften ble startet i Lillestrøm for mer enn 40 år siden og har hatt tilhold i Nittedalsgata siden 1980-tallet. Et kompetent fagmiljø og flinke medarbeidere har gitt bedriften fremgang.

– Våre elektrikere har bred erfaring og kan tilby montering av svak- og sterkstrøm til alle typer bygg innen industri, næring og privat. Vi har opparbeidet et godt rykte gjennom mange år og har flinke folk på service. Vi har alltid hatt nok å gjøre, selv i dårlige perioder. Det kan komme av at vi er veldig tilgjengelige på telefon, gir kundene god service og riktige priser, sier brødrene Terje og Jan Erik Thoresen som tok over Sæther Elektriske etter sin far ved årtusenskiftet.

– Vi har alltid lagt stor vekt på å ha gode montører og rekrutterer gjerne direkte fra skolen. I tillegg søker noen etablerte montører seg til oss når vi har ledige stillinger. I tillegg til våre 30 ansatte leier vi inn etter behov for å ta toppene.

Store prosjekter

Sæther Elektriske har både prosjekt- og serviceelektrikere i huset. Serviceavdelingen vender seg stort sett til det private markedet, men bedriften har også flere serviceavtaler som følge av gjennomførte prosjekter. Mot slutten av 2018 har Sæther tre store prosjekter gående samtidig, nemlig de store boligprosjektene Lillo gård og Krydderhagen i Oslo, samt Fjellhamar gård.

– Vi føler vi ligger midt i smørøyet for vår bransje, da det er stor aktivitet mellom Bærum og Jessheim, som våre to ytterpunkter. Vi tar gjerne store prosjekter og har blitt spesielt gode på boliger. Mange av våre konkurrenter vil ikke ha de jobbene, men vi har gjennomført mange med godt resultat og opparbeidet en effektiv arbeidsform, sier Jan Erik Thoresen

Utvikler bedriften

I disse dager får Sæther Elektriske mange forespørsler om ladestasjoner for elbil.

– Det har tatt helt av, egentlig. Vi opplever en kraftig økning på jobber for borettslag. Ladestasjoner er helt trygt, og noe alle med elbil bør installere for å redusere faren for varmgang og brann.

– Vi forsøker hele tiden å følge med i utviklingen, for eksempel når det gjelder smarthus. Vi må oppdatere staben fortløpende og sørge for at vi kan tilby den rette kompetansen for enhver oppgave. Vi sender montørene på kurs både på forskrifter og produkter når det er behov for det. Vi må tross alt ha god kjennskap til det vi selger og monterer.

Sæther Elektriske er med i kjeden ElProffen, noe de ser på som en stor fordel i markedet.

– Det er en kjede kjent for kvalitet og vi er både stolte og glade for å være med der, sier Terje Thoresen.


Sæther Elektriske AS

Prost Stabels vei 8
2019 Skedsmokorset

404 94 992

www.saetherelektriske.no