Økt fokus på service for næring og byggherrer

H-fasader GlassTeam styrker sin posisjon og gir et enda bedre tilbud med egne serviceavdelinger. Nærhet til kundene sikrer rask respons og tilbud om serviceavtaler.

Tone Kjos Lunde, Thomas Lorenzen og Tom Aas foran H-fasader GlassTeams lokaler på Kløfta.
Tone Kjos Lunde, Thomas Lorenzen og Tom Aas foran H-fasader GlassTeams lokaler på Kløfta.

Med lang og bred erfaring innen glass og aluminium styrker de nå sin posisjon og gir kundene et enda bedre tilbud med egne serviceavdelinger på Kløfta og i Fredrikstad. Nærhet til kundene sikrer rask respons og et tilbud om serviceavtaler.

H-fasader GlassTeam AS er et norskeid selskap med over 50 år bak seg i glassbransjen. Selskapet har hovedkontor og egen produksjon i Fredrikstad, samt en avdeling på Kløfta. Med rundt 100 ansatte fordelt på de to avdelingene, omsatte de for drøyt 150 millioner kroner i 2018. Selskapet er heleid av Flakk-Gruppen, og er sammen med søsterbedriften H-fasader i Ålesund den klart største entreprenøren innenfor glass- og aluminiumsfasader i Norge.

Omorganiserer

I oktober i fjor byttet de navn til H-fasader GlassTeam AS. Samtidig omorganiserte de bedriften, la ned den tradisjonelle glassmesteravdelingen og opprettet serviceavdelinger henholdsvis på Kløfta og i Fredrikstad.

– Her har vi dedikerte serviceteam med lang og bred erfaring som skal bistå eiendomsbesittere, entreprenører, vaktmestere, byggmestere, borettslag, offentlige instanser og andre i tilstøtende bransjer som trenger nye vinduer, dører, fasader og dørautomatikk, samt service/avtaler på disse produktene, forklarer Tone Kjos Lunde, prosjekt- og salgsansvarlig.

Vedlikeholdsavtaler

Både på Kløfta og i Fredrikstad har de dedikerte montører til service, og begge steder også egne salgs- og prosjektansvarlige. Alt er en del av en egen serviceorganisasjon som kan stille på kort varsel.

– Vi dekker hele Østlandet og tilbyr årlige serviceavtaler, rammeavtaler og forebyggende vedlikehold. En service- og vedlikeholdsavtale vil omfatte kontroll og ettersyn av avtalte produkter. Produktlisten kan omfatte slagdører, skyvedører, automatikkdører, vinduer, fasader og annet. Ved å ha kontorer på Kløfta sikrer vi nærhet til kundene på Romerike og rask responstid, fortsetter montasjeleder Thomas Lorenzen.

Skreddersydd etter behov

De samarbeider med brannfirmaer, låsesmeder og glassmestere, og skreddersyr alle leveranser etter kundens behov.

– Vi gjør utskiftninger av større eller mindre dørpartier, inngangspartier, fasader og glass-, aluminiums- og PVC-vinduer. Vi fremskaffer nye deler der det er mulig, og om ikke monterer vi nytt med dørautomatikk. Vi har også fokus på miljø og er sertifisert som Miljøfyrtårn, avslutter daglig leder Tom Aas.


H-Fasader GlassTeam AS

   Dyrskuevegen 26, 2040 Kløfta

   991 18 800

   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   www.glassteam.noKlikk en emneknagg for å lese mer: