Askim & Mysen Rør bemanner for fremtiden

- Vi skal være drivende i markedet, sier Anders Sand i Askim & Mysen Rør avdeling Romerike. Nå bemanner de for fremtiden.

Avdelingsleder Anders Sand

Askim & Mysen Rør er ikke frempå nok til å si de skal være aller best. Men det skinner jo gjennom at det er nettopp det som er målet.

– Å være best er for skiløpere. Vi skal bli sett opp til og være drivende i markedet, smiler Anders Sand i Askim & Mysen Rør avdeling Romerike. 

Siden oppstarten på sensommeren i fjor, har avdelingslederen jobbet for fullt med å finne mannskapet som skal være med å realisere ambisjonene. Til det trenger bedriften rørleggere med ønske om å bygge noe spesielt og å gjøre en forskjell bransjen.

 – På dette laget har vi også et sterkt ønske og behov for gode prosjektledere – ingeniører og sivilingeniører. Mange av de dyktigeste har ikke ønsket å flytte på seg nå under pandemien. Vi har stort behov for folk. Det hindrer ikke en omsetningsøkning på over 20 prosent for bedriften som nå har 150 ansatte fordelt på hovedkontoret og kontoret på Skjetten.

– Vi har hatt en pangstart. Her er vi nå 15 ansatte, og flere skal det bli, sier Anders og viser oss rundt på filialen, et steinkast fra vertshuset Olavsgaard.

Lager landets største barneskole

Det store prosjektet det neste året vil være ferdigstillelsen av den nye skolen på Fjellhamar.

– Det blir landets største barneskole med to håndballbaner og et svømmeanlegg.

Den nystartede avdelinga har mål om å omsette for nærmere 50 millioner, med mellom 20 og 25 mann i sving. Det er totalt ansatt 25 nye det siste året i Askim & Mysen Rør AS.

– Det bygges vanvittig mye langs E6, strekket fra Oslo til Gardermoen. Der stiller vi våre ressurser til rådighet. Kontoret på Skjetten gjør at vi kan ha en helt annen kontakt med de lokale entreprenørene enn hvis vi skulle styrt alt fra hovedkontoret på Slitu. 

Etterutdanning og kompetanse

Kompetansebedriften Askim & Mysen Rør følger med i tiden.

– Vi gjør allerede mange prosjekter der klima, energi og miljø er en hovedprioritet. Og vi ønsker å gjøre enda mer. For å møte tidens krav, sørger ledelsen for kontinuerlig utvikling.

– Vi har en rekke interne kurs, og mange tar etterutdanning på teknisk fagskole. KEM-utdanning er en sentral del der, forklarer Sand med bransjens etablerte forkortelse for klima, energi og miljø. - De får en veldig god utdannelse med dyptgående teori, i tillegg til mesterbrevet. Vi ønsker at de fleste av våre jobber i eget hus.

Drar til Barcelona

Miljøengasjementet gjelder også på arbeidsplassen.

– Vi har en rekke sosiale tiltak. Selvfølgelig julebord, men også turer, forteller Sand som smiler når han forteller om den neste turen han tar med seg de ansatte på.

– Det blir fotballtur!

Bare det beste er godt nok. Rørleggere og administrasjon får mulighet til å besøke idrettens virkelige storstue.

– Sammen skal vi se Barcelona spille hjemme mot Sevilla på Camp Nou. Det gir motivasjon. En tur som stiller Askim & Mysen Rør i en helt annen (La) liga enn mange andre bedrifter. Men motivasjonen dyrkes også i hverdagen.

– Iblant er en pizza på brakka og gode samtaler om alt unntatt jobb akkurat det vi trenger. Gutta ønsker å bli satt pris på og da er ofte det enkleste det beste. 

OBS! Vi søker folk!

Faktaboks:

  • Askim & Mysen Rør AS er en VVS-entreprenør som jobber både med rør og ventilasjon.
  • Hovedkontoret ligger i Indre Østfold, med avdelingskontor på Romerike.
  • Daglig leder Tollef Berger – Avd leder Romerike Anders sand.
  • Har drøyt 150 fast ansatt, hvorav 11 lærlinger.
  • Omsatte i 2021 for 255 millioner og har rundt 230 millioner i ordrereserver.
  • Er med i Konekta som i disse dager har byttet navn fra NRA (Norsk Rørallianse) en allianse av tekniske entreprenører spredd ut over Norges land.


Askim & Mysen Rør avd Romerike

  Hvamsvingen 11a, 2013 Skjetten

  69 84 60 10

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.amror.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: