Historisk ordrereserve for Assemblin i Sarpsborg

Store prosjekter og ordrereserver gjør at Assemblin i Sarpsborg nå må styrke bemanningen. Mange og store oppgaver må løse i løpet av 2022.

Avdelingssjef prosjekt Lars Petter Fjeldstad, serviceleder Agnar Kolverud, driftsjef prosjekt Jørn Ove Kynningsrud, driftsjef service Roar Løkkebråten, avdelingssjef service Espen Eriksen og driftsjef industri Espen Begby.

Assemblin Sarpsborg har samlet avdelingene i flotte, nyoppussede lokaler på Grålum. Med store ordrereserver kan Assemblin se lyst på tiden fremover. Og vil gjerne ha med flere på ferden.

- Prosjektavdelingen alene har en ordrereserve på 200 millioner kroner. 120 millioner av disse vil bli utført i 2022. Det gir oss rett og slett en vanvittig start på det nye året. Det kan Lars Petter Fjeldstad, avdelingsleder prosjekt i Assemblin Sarpsborg fornøyd konstatere. Med 135 ansatte endte Assemblin i fjor på en hederlig femteplass på Sarpsborg Arbeiderblads oversikt over kommunens største arbeidsgivere. Det betyr at avdelingen på Grålum også er Sarpsborgs største entreprenørvirksomhet basert på antall ansatte.

Omorganisering i nyoppussede lokaler

Bedriften på Grålum gjennomgikk nylig en omorganisering, der de la opp til mye tettere samarbeid mellom avdelingene og en økt satsing på lokale kunder.

- Mens våre tre avdelinger tidligere satt forskjellige steder i bygget, er alle prosjektlederne nå samlet ett sted. Samtidig har vi pusset opp hele bygget, som sto ferdig i november. Det har gjort oss mer synlig og tilgjengelige for hverandre, noe som forenkler samarbeidet på tvers av avdelingene. Vi fått en ny drive i huset og er i ferd med å samle troppene om ett, felles mål, fortsetter Espen Eriksen, avdelingssjef service.

Satser i Østfold

Assemblin er totalentreprenør innen rør, elektro og ventilasjon. Firmaet har 7.000 ansatte i Norge, Sverige og Finland. I Østfold har de kontorer i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. I Sarpsborg består virksomheten av avdelingene prosjekt, service og industriservice.

- Den faglige bredden er unik. Vi er ikke bare det største rørselskapet i Østfold, men også det eneste som leverer denne bredden av tjenester. Det gir oss store muligheter både lokalt og utenfor eget distrikt. Nå tror vi at nærmarkedet er vel så interessant, og satser bevisst på å etablere oss med flere jobber i Østfold. Med resten av Assemblin-nettverket i ryggen stiller vi med en unik kompetanse, som gjør oss i stand til å ta store, komplekse jobber, utdyper Fjeldstad.

Søker rørleggere og lærlinger

Rørentreprenøren har mange spennende prosjekter på gang, og har akkurat signert en stor kontrakt med Østfold Energi lokalt. I Oslo skal de blant annet være med på å bygge 557 nye boliger i Kringsjå studentby gjennom den lokale entreprenøren Ove Skår.

- Store prosjekter og ordrereserver betyr også at vi trenger flere folk. Vi har behov for flere rørleggere til alle tre avdelingene. I tillegg ønsker vi oss flere lærlinger, i tillegg til de 16 vi allerede har. Vi søker spesielt etter voksenlærlinger, og oppfordrer jenter til å søke. Vi kan tilby spennende og varierte prosjekter, i en bedrift med store muligheter for utvikling. 


Assemblin Sarpsborg

  Bjørnstadmyra 7, 1712 Grålum

  97 57 70 87

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.assemblin.no

{/show}