Snekkerverksted med skreddersøm

ÅRNES: Trenger du krakker, benker, blomsterkasser eller noe annet i tre når utesesongen starter?

Salgssjef Anita Hagen og arbeidsleder Ronny Karlsen viser frem  to blomsterkasser forbundet med en liten benk.
Salgssjef Anita Hagen og arbeidsleder Ronny Karlsen viser frem to blomsterkasser forbundet med en liten benk.

Trenger du krakker, benker, blomsterkasser eller noe annet i tre når utesesongen starter? Snekkerverkstedet hos Kanmer AS på Årnes produserer etter dine behov og til en pris du vil bli behagelig overrasket av.

Kanmer er en vekstbedrift med arbeidstrening, tilrettelegging og produksjon som hovedområder og setter pris på om du stikker innom med en idé til hva du trenger. De tar gjerne mål og kommer med kreative forslag til løsninger. I dag har de flere bedrifter, borettslag, velforeninger og båtforeninger på kundelisten, i tillegg til alle privatpersoner. Produksjonen i Runnivegen holder høy kvalitet og de åtte medarbeiderne bruker kun solide dimensjoner.

Til hele Romerike

– Nå er det høysesong for utemøbler og krakker, men vi produserer også miljøboder og postkassestativer for eksempel. Ikke alle vet at det ligger et snekkerverksted som produserer på bestilling på Årnes, og vi leverer selvsagt til hele Romerike, sier salgssjef Anita Hagen.

Kanmer produserer også graverte treskilt og flere morsomme gaveartikler.

Håndplukket kvalitet

– Vi er nøye når vi velger ut materialer til produksjonen, forteller arbeidsleder Ronny Karlsen. – Vi sorterer ut manuelt og er kresne på kvaliteten. Vi bruker kun det beste i produksjonen, fortsetter han.

Kanmer har redusert utvalget av dimensjoner til et minimum for å gjøre produksjonen mest mulig effektiv. Alle møbler er derfor solid bygd og vil vare i mange år i både sol og regn.

– Selv om vi nå produserer mye i trykkimpregnert kvalitet, lager vi også spisebord, barnemøbler og dekorartikler til innendørs bruk. Vi liker dessuten å få en utfordring som gjør at vi må tenke ut løsninger og design. «Alt» er mulig hos oss, sier Karlsen.

Nye bedriftskunder

En av de største kundene til snekkerverkstedet hos Kanmer er nabobedriften CTC. De produserer varmtvannsberedere og kjøper ulike former for paller fra Kanmer. Dette er en mangeårig avtale som illustrerer et fruktbart samarbeid mellom nabobedrifter.

– Mange bedrifter henvender seg til oss med spesielle ønsker. Akkurat nå jobber vi med en ny kunde som trenger en type lemmer. Vi løser nok den utfordringen også, da det er mange kreative personer på verkstedet.


Kanmer AS

Runnivegen 45
2150 Årnes

63 91 16 80

www.kanmer.noKlikk en emneknagg for å lese mer: