- Våre kunder skal oppleve å få mer enn forventet

- Våre kunder skal oppleve å få mer enn forventet Leif Ivar Gundersen har 35 års erfaring innen overflatebehandling. I 2020 stiftet han sammen med tvillingsønnene Marius og Martin, Gundersen & Co AS.

Martin Gundersen og Leif Ivar Gundersen har stor erfaring innen alt som har med gulv å gjøre. Martins tvillingbror, Marius, som også er en stor del av Gundersen & Co sin virksomhet, var opptatt på annet hold, da foto ble tatt.

Han loser oss som fagansvarlig og prosjektleder i havn på våre oppdrag, uansett om de er store som små, forteller sønnen Martin Gundersen. Han og tvillingbroren Marius har begge tolv års erfaring med gulv og overflatebehandling – og ulike roller og spesialfelt i familiefirmaet.

Har et godt rykte

Gundersen & Co legger gulvbelegg til alle typer gulv - bad, kjøkken, næringslokaler eller lager og industribygg. Mange års erfaring ute hos mange svært ulike kunder, gjør at Gundersen & Co har bred erfaring som sikrer riktig gulv til riktig behov. Noen utførte oppdrag er hos Nexans i Halden, Spydeberg kulturhus, Barcobygget i Fredrikstad, G-Max-byggene og for oppdrag for en rekke hotellkjeder. Oppdragene er spredd over det ganske land – og utland.

- Som kunde hos Gundersen & Co, kan du være trygg på at hele prosessen er ivaretatt fra A til Å – for maksimal kvalitetssikring, lover de tre.

Tidlig i prosjektet

Er det noe de som spesialister på gulv og overflater ønsker seg, er det å komme med i prosjekter på et tidligere tidspunkt enn det som ofte er tilfelle

- Vi opplever iblant og komme til et nytt prosjekt, og få hakeslipp på hvordan arkitekter eller prosjektledelse har valgt ut materialer. Ofte materialer som ikke egner seg til den bruk, som de skal ha det til. Vi har fagekspertisen – kontakt oss tidligere så hjelper vi deg, sier Leif Ivar og Martin.

Ulike egenskaper

Et rom med teppebelegg vil dempe akustikk og brukerstøy i et fellesareal. Med et gulv bestående av vinylfliser eller teppefliser, har man muligheten til å skape sitt eget design, et såkalt designgulv. Løsningen egner seg like godt i en butikk eller fellesarealer, som i en privatbolig. Vinyl og teppefliser er slitesterke og svært lett å reparere, hvis uhellet skulle være ut. Fliser er lett å holde rene og er holdbare.

Gundersen &Co har med sin betydelige erfaring kompetansen til å skreddersy rommet det skal fliselegges i, slik at det er forskriftsmessig utført og estetisk riktig.

-Vi holder også på med flytsparkling – generelt alt innen gulv, legger Martin til.

-Slå spikeren helt inn!

Leif Ivar Gundersen påpeker at uansett hvilken type gulv du skal ha lagt, privat eller i et næringsbygg, er grunnarbeidet uhyre viktig for å oppnå beste resultat. Hva en gulvspesialist liker aller minst, er at snekkerne ikke har slått spikrene helt inn.

-Da Marius og jeg var små, og var med pappa på jobb, fikk vi oppdraget om å lete opp spikre som det var slurvet med. Vi fikk rope høyt, hva vi mente om den snekkeren, ler Martin. Den lærdommen sitter i.