Er et kostnadseffektivt alternativ

– Vi har samme kompetanse som de større elektroinstallatørene i distriktet, men vår virksomhet har lavere kostnader. Det gir oss konkurransekraft.

Ny partner Svein Åge Zimmermann, daglig leder Tor Egil Utne og lærling Mathias Johansen i Sarpsborgs nye elektrikerfirma, Utne Elektro AS, er klare for flere prosjekter og serviceoppdrag i distriktet.
Ny partner Svein Åge Zimmermann, daglig leder Tor Egil Utne og lærling Mathias Johansen i Sarpsborgs nye elektrikerfirma, Utne Elektro AS, er klare for flere prosjekter og serviceoppdrag i distriktet.

 – Vi har samme kompetanse som de større elektroinstallatørene i distriktet, men vår virksomhet har lavere kostnader. Det gir oss konkurransekraft.

– Vi tror det er behov i markedet for et kostnadseffektivt alternativ med betydelig erfaring, høy kompetanse og fokus på kvalitet, både for private og bedrifter sier Tor Egil Utne, som startet Utne Elektro AS i januar 2019.

Det lille selskapet har opplevd positiv vekst, og allerede i fjor omsatte Utne Elektro for rundt 2,7 millioner kroner og satt igjen med et resultat på ca. 10 prosent. I august ble Mathias Johansen den første lærlingen som ble tatt inn, mens Svein Åge Zimmermann ble ansatt som den første fagmedarbeideren i selskapet nå i vår.

– Utne Elektro sprer glede med lys og varme, det er vår filosofi. Med godt humør og personlig tilnærming skal vi bli et preferert alternativ, en løsningsorientert leverandør av elektrikertjenester med fokus på kundenes og brukerens behov, sier Utne.

Prosjekt og service

Selskapet tar på seg alt innen elektro, men ønsker seg nå flere oppdrag for private, industribedrifter, eiendomsbesittere og entreprenører. Det siste prosjektet de sluttførte i fjor var nybygget til Alf Graarud Motor AS på Borgenhaugen.

– I tillegg hadde vi en rekke serviceoppdrag for private og bedrifter. Det er slik vi ser for oss fremtiden også.

Utfyller hverandre

Tor Egil Utne er opptatt av å kunne tilby hele sortimentet av tjenester til både private husholdninger og bedriftsmarkedet.

– Etter at Svein Åge begynte her har vi fått en ny dimensjon. Han er en av markedets dyktigste elektrikere og produksjonsledere, mens jeg i grunnen har ledelse og drift av elektrikervirksomhet som fag. Derfor kan vi utfylle hverandre og er klare for ethvert oppdrag.

Svein Åge Zimmermann har 15 års erfaring som bas og mellomleder hos en større installatør i Sarpsborg. Nå har han valgt en mindre arbeidsgiver og kommer inn som partner.

– Jeg fant ut at tiden var inne til å gjøre noe annet og ser frem til å være med på å bygge opp en virksomhet, sier Svein Åge.

– Han er dessuten utrolig god på gjennomføring og bidrar sterkt med sin erfaring fra større byggeplasser, både fra industriprosjekter og byggeprosjekter. Selv har jeg mer erfaring fra service og til og med litt industridrift fra den tiden jeg jobbet som automatiseringsingeniør hos Norske Skog Walsum Gmbh i Tyskland, sier Tor Egil Utne.

Passende oppdrag

For resten av 2020 ser ordrebøkene til Utne Elektro hyggelige ut, rehabiliteringen av fasadene og balkongene på Jeppeløkka borettslag er akkurat ferdigstilt. I nær fremtid skal de i gang med et nytt næringsbygg på Åkebergmosen, der er det Felgteknikk Norge AS som skal flytte inn om kort tid.

– Det er slike jobber vi trives med, og nå har vi enda større kapasitet.


Utne Elektro AS

  Bryggeriveien 3, Sarpsborg

  464 09 265

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.utneelektro.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: