HMS

Høy kompetanse rett i nærheten

Colosseum Tannlege har tre klinikker i Østfold og Follo med tilnærmet komplett tilbud for alle behov for tannhelsetjenester, lange åpningstider og et bredt spekter av spesialkompetanse og spesialister.

Colosseum Tannlege har tre klinikker i Follo og Østfold, to i Fredrikstad og én i Vestby.

Klinikkene i Fredrikstad har et tilnærmet komplett tilbud for alle behov for tannhelsetjenester og tilbyr til sammen lange åpningstider og et bredt spekter av spesialkompetanse og spesialister i tillegg til våre dyktige allmenntannleger og tannpleiere, forteller Hilde Gøthesen, klinikkleder for begge klinikkene i Fredrikstad.

- Vi tror at det er mange både i Fredrikstad og i området rundt, som ikke vet hvilken ekspertise klinikkene våre har og hva vi tilbyr – rett i nærheten, sier Hilde.

Colosseum Tannlege har i lengre tid tilbudt bedriftsavtaler som bidrar til å synliggjøre bedriftens HMS-profil, samtidig som den bidrar til reduserte kostnader og de ulemper som gjerne følger av tannlegebesøk i arbeidstiden. Moderne arbeidsgivere har fokus på sine medarbeideres helse. Colosseum er landets største og mest moderne tannlegekjede og tilbyr en attraktiv tannhelsetjeneste rettet mot næringslivet.

Time på dagen

Klinikkene har god erfaring med slike avtaler, og nærmere 200 større og mellomstore virksomheter har så langt inngått avtale, blant annet Nordea, DnB og KPMG. Alle Boligbyggelagenes medlemmer med medlemskort har også nettopp inngått en avtale om medlemsfordeler hos Colosseum Tannlege.

- Vi garanterer time på dagen ved akutt behov for de med bedriftsavtale. Dine ansatte får dessuten rabatterte priser på all form for undersøkelse og behandling. I tillegg får bedriften tilgang til:

  • Årlig innkalling og oppfølging fra en fast tannlege hos Colosseum. Timene kan selvfølgelig endres eller avbestilles
  • Tannlegevakt i helger og helligdager på Colosseum Majorstuen i Oslo
  • Prioritert kundebehandling
  • En avtale som gjelder alle våre 35 Colosseumklinikker i Norge

 Som personalansvarlig trenger du ikke bekymre deg for tungvinn administrasjon. 

Du vil få tilsendt informasjonsmateriell om avtalen til dine ansatte, som deretter blir registrerte bedriftskunder når de selv tar direkte kontakt med en av klinikkene.

Høy kompetanse i to avdelinger på samme sted

Colosseum i Fredrikstad består av to avdelinger, bare et par hundre meter fra hverandre.

- Det har skjedd at pasientene går til feil klinikk, men det er overraskende sjelden, forteller Hilde Gøthesen. – De aller fleste sjekker påminningen de får på SMS fra oss, og kommer til riktig sted.

Avdelingen Fredrikstad Private ligger i Farmannsgate 2, avd. Fredrikstad ligger midt i gågaten/Nygaardsgaten. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til oral protetikk, kirurgi, estetisk tannbehandling, tannregulering for voksne og tannbehandling i narkose. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

Erfarne tannleger

- I tillegg til det man vanligvis forbinder med tannhelsetjenester ser man en tydelig dreining over mot det estetiske, med blant annet usynlig tannregulering for voksne og tannbleking, sier tannlege og faglig leder ved Colosseum Fredrikstad Private, Finn Andre Hammer.

Han er allmenntannlege med en omfattende liste av sertifiseringer og lang erfaring innenfor akkurat dette området.

– Estetisk tannbehandling og regulering for voksne er i en rivende utvikling, og det kan være utfordrende å navigere i jungelen av tilbydere. Hos oss i Colosseum kan du være helt trygg på at behandlerne har kompetansen og erfaringen som trengs for å sikre det beste resultatet for deg. Uansett hva slags behandling du kan trenge, setter vi likevel aldri i gang noe før vi har diskutert det med deg - slik at du vet hvor omfattende inngrepet er og hva det kommer til å koste.

- Finn Andre er helt i toppen blant våre tannleger når det gjelder estetisk tannbehandling, og er sentral i opplæring av andre tannleger i selskapet internasjonalt, sier Hilde Gøthesen.

– Vi er veldig stolte av å kunne tilby estetisk tannbehandling i ypperste klasse og med høy kvalitet her i Fredrikstad!

 


Klikk en emneknagg for å lese mer: