HMS

Komplett helsetilbud til fornuftige priser

FREDRIKSTAD: Satser bredt med spesialister innen de fleste fagfelt uten helsekø.

Du er i gode hender hos Faust med denne blide og hyggelige gjengen. Bildet er tatt mens noen fremdeles er på ferie.
Du er i gode hender hos Faust med denne blide og hyggelige gjengen. Bildet er tatt mens noen fremdeles er på ferie.

Østfolds nye medisinske tilbud satser bredt med spesialister innen de fleste fagfelt. Her er det ingen helsekø, og dedikerte leger som drar nytte av hverandre for å gi deg best mulig hjelp.

I januar åpnet Faust Medisinske Senter på Wilbergjordet i Fredrikstad, som et nytt og viktig supplement til byens og fylkets helsetjenester. En gruppe leger med bredt spekter av medisinske fagfelt og mange års bakgrunn fra blant annet Volvat.

– Vi kjenner hverandre gjennom mange år, er trygge på hverandre og vet hva den enkelte står for faglig, også de legene som vi leier inn. Dette er mye av styrken vår. Ikke mange allmennleger kan skilte med et helt kobbel med spesialister med stor bredde rett over gangen, forklarer Jørn Schelin, senterets spesialist i allmennmedisin.

Bredt spekter spesialister

Med tilbud innen alt fra allmennmedisin, gynekologi, gastro, ortopedi og kardiologi til øre-nese-hals, plastisk kirurgi, psykologi og fysioterapi, gir det Fredrikstad et faglig solid medisinsk tilbud og er et fornuftig priset supplement til sykehuset.

– Vi har lagt oss midt mellom fastlegepriser og prisene de andre private sentrene tilbyr, og kan gi øyeblikkelig hjelp uten ventelister. Stadig flere forsikringsselskaper velger å bruke oss, selv om vi ikke har direkte avtaler. Pasientenes ønske om å bruke oss gjør at vi stadig går flere forsikringspasienter, men i utgangspunktet startet vi uten forankring i forsikring fortsetter daglig leder Tom Henry Sundøen, spesialist i ortopedi.

Egen kardiolog

Faust har egen kardiolog, Kjell Ingar Pettersen, som samarbeider tett med Sykehuset Østfold, og er med på å øke tilbudet på hjerteundersøkelser i Østfold.

– Som et supplement til sykehuset jobber jeg blant annet med langsiktig oppfølging av kronisk syke med hjertesykdom. Særlig de første årene etter påvist diagnose, der det følges opp med målinger og bidrar til å bygge opp pasientens kunnskap om egen diagnose.

Sameie er en suksessfaktor

Senteret har gått over all forventning, med pasienter og jevn økning fra dag én, en stor suksess som de alle er veldig fornøyd med.

– Det er ikke til å legge skjul på at det var spennende å starte helt på nytt, men det har gått enda bedre enn forventet. I tillegg lærer vi mye av hverandre med faglige diskusjoner, ikke bare henviser pasientene til en annen lege, forklarer Åse Karin Rondestveit, spesialist i gynekologi.

– For oss er modellen der alle legene er med og eier sammen viktig. Det er viktig for helsepersonell å være med på å bestemme hvilken retning man skal gå, og for oss har dette vært en stor del av suksessfaktoren, fortsetter Sundøen.

Flere sentre

Etter drøye halvåret i drift ser de allerede langt fremover, med store planer om flere sentre på Østlandet, noen allerede i gang.

– Vi er en del av et større prosjekt, og mye spennende skjer fremover. Faust medisinske senter er i tett samarbeid med andre private aktører i Østfold. I løpet av 2019 vil dette konkretiseres og totalt sett vil det gi pasientene i Østfold og Østlandet forøvrig et komplett privat spesialistsenter der pasientene vil nyte godt av vår kompetanse og behandlernettverk. Tjenestene hos oss vil være prisgunstige.

Faust Medisinske Senter ligger sentralt til nær Fredrikstad sentrum, tett inntil hovedveien og har gratis parkering. De holder til i samme bygg som Fredrikstad Dyrehospital, så her har du mulighet til å sjekke opp både deg selv og  familiens kjæledyr samtidig!


Faust Medisinske Senter

Wilbergjordet 2
1605 Fredrikstad

69 00 35 50

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.faustmedisinskesenter.noKlikk en emneknagg for å lese mer: