HMS

Landets største tannlegekjede

Colosseum har vokst til å bli landet største tannlegekjede med klinikker over store deler av landet.

Moderne arbeidsgivere har fokus på sine medarbeideres helse. Colosseum er landets største og mest moderne tannlegekjede og avdelingene på Majorstua, i Sandvika og i Drammen tilbyr nå en attraktiv tannhelsetjeneste rettet mot næringslivet.

Colosseums bedriftsavtale bidrar til å synliggjøre bedriftens HMS-profil, samtidig som den bidrar til reduserte kostnader og de ulemper som gjerne følger av tannlegebesøk i arbeidstiden. Klinikkene har god erfaring med slike avtaler, og 25 større og mellomstore virksomheter har så langt inngått avtale, blant annet KPMG og Norconsult.

- Vi garanterer time på dagen ved akutt behov for de med bedriftsavtale. Dine ansatte får dessuten rabatterte priser på all form for undersøkelse og behandling. I tillegg får bedriften tilgang til:

• Fast tannlege med årlig innkalling og oppfølging

• Tannlegevakt i helger og helligdager (Majorstuen i Oslo)

• Prioritert kundebehandling

• En avtale som gjelder 13 Colosseum-klinikker i Norge

Som personalansvarlig trenger du ikke bekymre deg for tungvinn administrasjon. 

Du vil få tilsendt informasjonsmateriell om avtalen til dine ansatte, som deretter blir registrerte bedriftskunder når de selv tar direkte kontakt med en av klinikkene.

Sammensatt tilbud

Colosseum på Majorstuen i Oslo er forøvrig Nord-Europas største private tannklinikk og flyttet inn i nye og moderniserte lokaler for et drøyt år siden. Samtidig økte de kapasiteten fra 16 til 31 behandlingsstoler, forteller daglig leder for Colosseum-klinikkene på Majorstuen og i Drammen, Anniken Lærum. Klinikkene i Sandvika og Drammen er noe mindre, men har 12 respektive 16 stoler og et tilsvarende faglig tilbud som Majorstuen.

Behandler snorking

Colosseum utfører behandling av søvnapné med markedets ledende snorkeskinner.

- Allerede i tannlegestolen kan vi teste utstyret og måle om det virker som det skal. Utviklingen går mot at tradisjonelle tannleger blir en stadig større del av det allmennmedisinske tilbudet, sier tannlege og faglig leder ved Colosseum Majorstuen, Harald Linnebo.

Bredt samarbeid

- Vi har et bredt sammensatt tilbud i Colosseum, der vi kan benytte hverandres spesialkompetanse ved de ulike avdelingene. Uansett hva slags behandling du kan trenge, setter vi likevel aldri i gang noe før vi har diskutert det med deg - slik at du vet hvor omfattende inngrepet er og hva det kommer til å koste, sier Anniken Lærum.