0
0
0
s2smodern

I januar åpnet Brubakken sin nye østfoldavdeling tett ved E6 i Råde.

Brubakken nye avdeling ved E6 i Råde betjener nå hele regionen og tilbyr fleksible og kostnadseffektive løsninger, enten det dreier seg om truck eller lift.

- Vi dekker faktisk fra Vestby og sørover ved hjelp av våre 12 servicebiler som stadig er i drift over hele regionen. Det er slutt på å ta maskinene inn for service, nå reiser vi ut i stedet. Unntaket er de helt store truckene. De tar vi inn i vår romslige verkstedhall i Råde, sier salg- og markedsansvarlig Arne Jørgensen.

Skalérbare løsninger

Brubakken har store industribedrifter over store deler av landet som kunder, som for eksempel  Hydro og Borregaard. Deres løsninger, eller Brubakken-modellen som den også kalles, er skalérbar og kan tilpasses enhver virksomhet, uansett størrelse.

Sparer 10 prosent

- Ikke minst er våre avtaler fleksible, slik at kunden faktisk kan ha det antall trucker han har behov for til enhver tid. Vi anslår at kunden sparer minimum 10 prosent på en avtale med oss, fremfor å kjøpe egne trucker. I tillegg kan man glemme å fylle på med kompetanse i eget hus, da vi tar alt av service og vedlikehold. Man kan kun konsentrere seg om hvor stor kapasitet man har behov for til enhver tid, så leverer vi det, til og med inkludert sjåfører ved behov, sier Jørgensen.

Lang erfaring

Brubakken har erfarne teknikere og har samlet lang erfaring fra både lift- og  truckbransjen i Råde. - Det betyr lang og bred kunnskap om produktene, som igjen gir raske reparasjoner når det er nødvendig, sier Arne Jørgensen som har vært med i bransjen siden 1985.

Dette er Brubakken AS:
  • Ledende, uavhengig importør av materialhåndteringsutstyr og personløftere i Skandinavia
  • Etablert som totalleverandør gjennom import, direkte salg, salg gjennom forhandler, flåteleie og korttidsleie av alt rullende materiell for havner, industri og lager
  • Stort servicenett med 26 lokasjoner i Norge, Sverige og Baltikum
  • 160 ansatte, 80 av disse i egen servicebil
  • Etablert i 1956
Velg blant Brubakkens løsninger:

Service og support

Årskontroll, service, reparasjon, reservedeler, stort servicenett.

Serviceavtale

Brubakken garanterer at alt vedlikehold blir fulgt opp, f.eks ved bruk av TrackUnit og årskontroll.

Korttidsleie

Brubakken har et bredt spekter av maskiner tilgjengelig for korttidsleie på alle avdelinger.

Leie med serviceavtale

Inkluderer standard vedlikehold og årskontroll. Lang avtaletid til fast pris.

Leie med full serviceavtale

Inkluderer alt av vedlikehold, bortsett fra dekk og skader. Lang avtaletid til fast pris.

Total leie

Kunde spesifiserer omfang av vedlikeholds- avtale. Typisk for utstyrsflåte med mer enn 5 enheter. Lang avtaletid til fast pris.

Outsourcing

Brubakken tar hele ansvaret for kundens maskinpark. Alt vedlikehold er inkludert, nøkkeltall-informasjon i mnd. rapporter, intranett for kommunikasjon med Brubakken og oppetid-optimalisering. Kan også inkludere sjåfører om ønskelig.

 

Siste fra Fredrikstad