Kan regnskap være morsomt for alle?

0
0
0
s2smodern

- Ja, regnskap kan og skal være morsomt for alle, sier Petter M. Jacobsen i Bookkeeper Fredrikstad.

- Regnskap skal være morsomt både for regnskapsfører og kunden, sier de tre partnerne i Bookkeeper i Fredrikstad Petter M. Jacobsen, Christian Theodorsen og Morten Jensen.

Få oppfatter vel en naturlig kobling mellom ordene morsomt og regnskap, men de tre hevder å kunne gjøre noe med det. Ikke minst når de nå kan tilby sine kunder den web-baserte løsningen «Min bookkeeper», som representerer fremtiden for en regnskapsbransje i endring. Denne løsningen er lett å manøvrere i og gir deg full oversikt over økonomien i selskapet ditt fra time til time.

Resultatet er at regnskap blir litt morsommere både for deg som driver virksomhet og for regnskapsføreren.

- Vi har stor tro på nye teknologiske løsninger innenfor vår bransje. Vi var på jakt etter en løsning da vi kom i kontakt med Bookkeeper-gruppen i sommer. Her fant vi det vi lette etter, og nå er vi en del av gruppen, sier daglig leder Petter M. Jacobsen i det som mange i Fredrikstad kjenner som PM Regnskap. Nå har de ambisjoner om å vokse og bli en av de store aktørene i regionen.

- Konkurransen blir stadig hardere, og vi må ruste oss for fremtiden med alle endringer som kommer. Det har vært snakk om e-faktura i mange år, men nå er innføringen like rundt hjørnet, også i privat sektor. Den mye omtalte a-ordningen trer i kraft fra nyttår, og her må vi assistere våre kunder slik at overgangen går smertefritt. I årene fremover vil vi oppleve større interesse for råd og bistand til økonomistyring blant annet. Da må vi kunne tilby dette i tillegg til moderne regnskapsløsninger. Vi må kort og godt være fleksible og kunne håndtere alle typer kunder med moderne teknologi og effektive løsninger, sier Christian Theodorsen.

Bookkeeper i Fredrikstad har fra nyttår seks ansatte, men selv om de vokser og har skiftet navn, vil de fortsatt være uformelle og fleksible over kunder i alle bransjer.

- Vi ønsker å bidra til bedre resultater og at våre kunder skal kunne bruke tiden på det de er gode til, sier Petter M. Jacobsen.