0
0
0
s2smodern

Fredrikstad Storkjøkken leverer til det nye sentralsykehuset i Sarpsborg.

Fredrikstad Storkjøkkensenter AS har nettopp avsluttet sin hittil største enkeltordre.

De har nemlig levert kjøkkenutstyret til det nye sykehuset på Kalnes i Sarpsborg.

– Dette er ikke bare stort for oss, men faktisk én av de største kontraktene i denne bransjen noen gang. Vi regnet anbud i flere dager, og fikk kontrakten i samarbeid med Sørlie Prosjektinnredning i Sarpsborg, som leverte møbler, gardiner og andre innredningsprodukter. Totalt var verdien på mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder i Fredrikstad Storkjøkkensenter, Brede Hemma.

Ny kompetanse

Fredrikstad-bedriften hadde også leveranser til Rikshospitalet/Radiumhospitalet tidligere, og har opparbeidet seg erfaring og kompetanse på store leveranser.

– Kjøkkenløsninger installeres på en litt annen måte i dag enn tidligere, og vi har opparbeidet oss kompetanse på ulike fleksible løsninger, sier Hemma.

God ordrereserve

Han måtte ansette ny montør og leide inn en prosjektleder for å få det hele i havn. Mot slutten av perioden var samtlige ansatte på plass for å trille på plass de siste enhetene.

– Det knyttet oss ekstra sammen, og alle i bedriften er stolte av at vi klarte å gjennomføre dette etter planen. Nå går vi videre til nye store og små oppdrag. Vi skal for eksempel levere til det gamle sykehuset i Sarpsborg sentrum, der det nå bygges om til nytt helsehus. Vi har en bra ordrereserve ved inngangen til 2015 og ser lyst på fremtiden, sier Brede Hemma.

Siste fra Fredrikstad