0
0
0
s2smodern

Danske Nilan kan nå løse dine fremtidige behov for oppvarming, ventilasjon og kjøling på en både effektiv og miljøvennlig måte.

Danske Nilan kan nå løse dine fremtidige behov for oppvarming, ventilasjon og kjøling på en både effektiv og miljøvennlig måte.

«Helhetstenkning» er stikkordet for Nilans Compact P Nordic-serie. Det er en ekstremt energieffektiv totalløsning som oppfyller forskjellige behov hele året rundt.

For en boligeier er Compact P-serien selve drømmen om å skaffe seg en «alt i ett-løsning».

  • Oppvarming
  • Komfort kjøl
  • Komfort varme
  • Ventilasjon
  • Varmt tappevann
  • Aktiv varmegjenvinning
  • Passiv varmegjenvinning

- Her kan hver og en boligeier være sin egen energisjef. Compact P er et fantastisk investering, som bidrar til bedre økonomi, sunt inneklima og energibesparelser, sier Nilan Norges Per Erik Hansen. Alle tilvalg hos Nilans Compact P er basert på fornybar energi og har kort tilbakebetalingstid, kvalitetsgaranti og lang levetid.

Bruker kun en halv kvadratmeter gulvflate

Som navnet antyder er Compact P laget i et plassbesparende design, og i din leilighet eller annen bolig vil aggregatet bruke kun 0,5 kvadratmeter.

- Det kan plasseres hvor du måtte ønske det, for eksempel i vaskerommet. Ikke bare tar Compact P lite plass, men det har også et nøytralt utseende, sier Hansen. Det er nettopp Nilans Compact P, som har vunnet kundenes hjerter også her til lands og er selskapets bestselger.

- Mange velger å supplere Compact P med en luft varmepumpe, og da har man skaffet seg en total varmeløsning. Det er en veldig god investering i fremtiden, og gir opp til 3 kW varme gratis, samtidig som du reduserer varmeregningen og gjør boligen nesten selvforsynt med energi, sier Hansen.

Siste fra Fredrikstad