Eneforhandler for unik programvare

0
0
0
s2smodern

TimePlan gir store besparelser for næringslivet, og brukes i bedrifter med fra 10 til 13 000 ansatte.

TimePlan® er et effektivt, fleksibelt og brukervennlig verktøy for Arbeidstidsplanlegging, Tidsregistrering og HR-Administrasjon. 

-Systemet er enkelt å etablere, lett å bruke og tilpasset bedriftens egne behov, forteller Jørn Fjeldvik, daglig leder i Datatjenesten i Halden. Halden-firmaet har i fem år vært eneforhandler for TimePlan i Norge, som foruten stor suksess i Norden, også har solid fotfeste i 19 europeiske land.

-Over 400 bedrifter bruker TimePlan, sier Daniel Hansson - en av de to hos Datatjenesten, med TimePlan som spesialitet. I Norge er blant annet hotellkjeden Nordic Choice, Scandic-hotellene, Jysk, Bauhaus, Expert, SparKjøp, og flere Halden-bedrifter TimePlan-brukere.

Stor spennvidde

TimePlan har enorm brukerfleksibilitet, og benyttes i firmaer med fra 10 ansatte til 13 000 ansatte.

-Med programmet er bedriftene sikret rett bemanning på rett tid, sier Fjeldvik.

TimePlan bidrar til å redusere lønnskostnadene med effektive rutiner og god planlegging. Programmets modul for Tidsregistrering - der ansattes lønnsavtale og kontrakt ligger i bunnen, gir optimal oversikt for arbeidsgiver.

-Bedriftene får med TimePlan en enkel og fleksibel løsning for planlegging av arbeidstider og fravær, og man vet eksakt hvem av de ansatte som er tilgjengelige, sier Christine Gjersøe – som har programmet som spesialområde. Hun forteller at Datatjenesten følger opp etableringen av TimePlan steg for steg, og hjelper bedriftene i gang med alle forhold knyttet til programvare, bruk og vedlikehold.

Enorme besparelser

Manuell lønnshåndtering oppleves som komplisert i en del bedrifter. Via TimePlan fores bedriftenes lønnssystemer med opplysninger, og man unngår dobbelføring. 

-Vi hjelper også bedrifter med å føre lønn. Dette er tjeneste i vekst for oss, sier Fjeldvik.

HR-administrasjon (Human Resources) er en viktig faktor i TimePlan-programmet, med statistikker for blant annet medarbeidersammensetning, omsetningshastighet og fraværsanalyser.

-Adgang til arbeidsplaner, som gjør det enkelt for ansatte å foreta vaktbytte er sikret i TimePlans medarbeiderportal. En app til iPhone- og Android mobiltelefoner sørger for dette, sier Christine Gjersøe.

«Store nok til å levere, små nok til å bry oss»

Mottoet hos bedriftssenteret Datatjenesten og Telehuset i Halden har forankring i selskapets 33 år lange historie som leverandør av administrative, PC-baserte IT-løsninger, og service i tilknytning til dette. Kompetansen spenner over et vidt område. Datatjenesten er store på leveranser av Visma-produkter inklusive serverdrift, og målgruppen er små og mellomstore bedrifter. Datatjenesten tilbyr sammen med Telehuset Halden kundene solid kompetanse som totalleverandør av it- og telefonitjenester.