Viktig å drikke på jobben

0
0
0
s2smodern

Waterlogic leverer friskt og godt vann og nydelig kaffe til mange bedrifter.

At vi trenger å drikke vann under en lang arbeidsdag er et kjent faktum. Da er det en selvfølge at vannet skal være rent, smake godt og være perfekt kjølt.

Waterlogic i Trollåsen bringer daglig ut noe av markedets beste drikkevann til norske arbeidsplasser. Selskapet ble ikke startet før i 1992, men har allerede rukket å bli verdensledende på sitt fagfelt. For drikkevann er et fagfelt. Ingen blir verdensledende av en tilfeldighet.

Øker effektiveten

- Vi er stolte av våre produkter og ikke minst servicegraden i bedriften og måten vi betjener kundene på, sier markedssjef Henning B. Nilsen. – Hos oss er alt enkelt og vi leverer kvalitet. Vann er det beste og sunneste du kan drikke, og det er mange gode grunner til at du bør innta den anbefalte mengden på minst åtte glass, eller to liter hver dag. Vi har alle merket hvor oppfrisket vi blir når vi drikker vann med perfekt temperatur en varm dag på jobben. Det øker trivselen og effektiviteten, og en vannkjøler er ofte et sosialt punkt og et hyggelig sted å veksle et par ord på jobben, fortsetter Nilsen.

Avansert teknikk

Waterlogic har et bredt spekter av vannautomater og vannkjølere med unik verdensledende teknologi. Mange av kjølerne er dessuten så lekre å se på at du blir både tørst og litt glad når du ser den. Kun Waterlogic kombinerer flertrinns vannfiltrering, avansert UV-rensing og BioCote® antimikrobiell beskyttelse. Alt dette er sertifisert teknologi, som du får når du velger en vannautomat fra oss.

- Ingen av våre konkurrenter er i nærheten av våre sertifiseringer, understreker Nilsen.

Waterlogic leverer også markedets mest komplette kaffeautomater. Ved siden av å drikke tilstrekkelig med vann, er kaffe en god oppkvikker på jobb. Den setter fart på dagen og skaper gode idéer, energi, nytelse, glede, samarbeid, latter, optimisme, fin frisyre og gjør oss glade!

Viktig kilde

- Alle våre serviceprogrammer inkluderer faste servicebesøk med full sjekk av maskinen, som sikrer deg 100 prosent smak, kvalitet og garanti gjennom hele avtaleperioden. Vann er den viktigste kilden til friskhet og energi, og er vannet lett tilgjengelig drikker du naturligvis mer. Du bør derfor gjøre det til en vane å ha vann stående framme, både hjemme og på arbeidsplassen, sier Henning B. Nilsen.