0
0
0
s2smodern

LS Offset AS har holdt det gående i 45 år og er en institusjon i Sarpsborg.

Hele 45 år har gått siden Claes Lindstrøm startet virksomheten på Lillehammer. To år senere flyttet han til Sarpsborg og ble der.

- Selv er jeg oppvokst blant trykkmaskinene i Lilletunveien 4, sier sønnen Claes Fredrik Lindstrøm som for lengst har overtatt som daglig leder. Han har sin teoretiske kompetanse fra skolen, men har lært det grafiske faget fra bunnen av i trykkeriet og jobber fortsatt i produksjonen når det er behov for det.

- Vi er kjent for å ta jobber med kort leveringstid, og da kan det hende vi må trå til både på kvelder og i helger for å levere til tiden. Det gjør vi gjerne for våre kunder, sier Lindstrøm.

Kort leveringstid

I tidligere driftsår hadde LS Offset hovedtyngden av sine kunder i Oslo. Nå har flere lokale kunder overtatt, ikke minst Norcolor i Sarpsborg som leverer fargekart til både Jotun, Butinox, Alcro, Scanox/Tyrelin og Nordsjø blant annet. I tillegg til fargekart er LS Offset store på butikkplakater og brosjyrer. I dag er det seks ansatte på Tunejordet i Sarpsborg, dit bedriften flyttet i 1978.

- Vi er så heldige å ha svært flinke medarbeidere som liker å stå på for kundene. Det har gitt oss et godt rykte som fleksible og tilpasningsdyktige.

Fleksibel produksjon

LS Offset har såkalt pdf-basert arbeidsflyt og kan behandle alle kjente dokumentformater for både pc og mac. De har investert i avansert programvare som videre bearbeider filene og klargjør for å oppnå optimalt resultat. Før produksjonen settes i gang leverer de prøvetrykk direkte fra trykkmaskinen, slik at det endelige resultatet ikke skiller seg fra godkjente prøver.

Trykkeriet kan levere inntil 72 x 104 centimeter trykksaker i fire farger, pluss enten blank eller matt lakk i samme operasjon. Dette gir stor effektivitet og dermed lavere pris.

Dette leverer LS Offset:
  • Menyer
  • Visittkort
  • Brevark
  • Brosjyrer
  • Kataloger
  • Foldere
  • Plakater
  • Tidsskrifter

Siste fra Fredrikstad