Ringen er sluttet for Atelier Decora

0
0
0
s2smodern

34 år etter at de flyttet fra Rygge er Atelier Decora tilbake i kommunen.

Fra sine nye lokaler i Tyrolerhuset sentralt på Halmstad leverer Atelier Decora forskjellige typer dekor, skilt og design til hele landet.

- En kan trygt si at ringen er sluttet. Det var i Rygge det startet for 36 år siden. Etter 34 år  i Sarpsborg er det hyggelig å komme hjem. Det er også veldig praktisk siden vi nå bor i området, smiler ekteparet Marit og Roger Jacobsen, som står bak Atelier Decora.

Da vi har mange faste kunder i Sarpsborg og Fredrikstad området blir det endel turer i løpet av uken, men det tar bare ca. 15 minutter å komme dit.

Fra trivelige lokaler på Halmstad server de nå kunder over hele landet.

– Vi har de fleste kundene i Østfold, Akershus og Oslo, så Rygge ligger veldig sentralt til. Hyggelig er det at vi har fått en del nye kunder i Rygge, Råde og Moss siden flyttingen. Samtidig spiller det ikke så stor rolle hvor vi holder til, all den tid 90 prosent av oppdragene våre kommer på mail eller telefon.

– I tillegg har vi kunder som vi har hatt i en årrekke, som Uno X og Hydro Texaco, eller YX som det nå heter. Dette kundeforholdet har brakt oss landet rundt. Akkurat nå jobber vi med skiltdekor for bensinstasjoner i både Evje i Setesdal og i Nordland og Troms. Vi har også mange oppdrag for Sykehuset Østfold rundt i fylket, noe vi har hatt i mange år.

Atelier Decora reiser endel rundt og monterer bildekor og skilt, men har også kontakt med dekoratører over hele landet som er behjelpelig med montering. 

I lokalene i Rygge har Atelier Decora topp moderne maskiner og annet teknisk utstyr.

– Vi produserer skiltdekor, fasadedekor, bildekor, klebedekaler og reklameseil. I tillegg tegner og designer vi logoer, og vi kan også trykke storprint med svært god kvalitet.