En god samarbeidspartner for det lokale næringslivet

0
0
0
s2smodern

BilSenter AS i Fredrikstad liker å være en god samarbeidspartner for det lokale næringslivet.

- Vi har hatt næringslivskunder i en årrekke og kjenner behovene godt. Det sier daglig leder Tor M. Karlsen i BilSenter AS i Fredrikstad. De forhandler blant annet Citroen Berlingo som i år fyller 20 år!

Berlingo er nærmest et begrep alene når det gjelder mindre varebiler. Ikke alle som kjører en slik bil i jobbsammenheng vet at det dreier seg om en Citroen, fordi merkenavnet er så sterkt. Håndverkere og bedrifter over hele landet har imidlertid trykket denne til sitt bryst helt siden den kom på markedet i 1996. Fortsatt snakker vi om en markedsleder, spesielt for små og mellomstore bedrifter. Her handler det om praktiske løsninger, driftssikkerhet og volum.

Verktøy for 20 000

- Vi feirer 20-årsdagen med gode tilbud på nettopp denne modellen, sier Tor M. Karlsen og salgssjef Martin Fagerås. – Ikke bare er våre priser gunstige, men vi sender med kvalitetsverktøy for 20 000 kroner. Vi prøver å gjøre noe ekstra for en bil som har vært viktig for oss, men også for våre kunder, som har fortjent et slikt tilbud. 

Avgjørende tillit

- Hos BilSenter vet våre næringslivskunder at de får den oppfølging de har behov for og krav på også etter at de har handlet bil. Dette vet vi er viktig for bedrifter som setter driftssikkerhet og pålitelighet høyt. Skulle det likevel skje noe med en bil vi har levert, er vi raskt på pletten for å assistere. Vi vet at tid er penger og handler deretter, sier Tor M. Karlsen. Han har jobbet med Citroen i 13 år og har levert en lang rekke biler til næringslivet i Østfold.

- Tillit er helt avgjørende, ellers forsvinner kunden til en annen leverandør. Derfor fokuserer vi på god kjemi, personlig oppfølging og langsiktig tenking.

Takler kundene skånsomt

BilSenter AS forhandler også Honda og dermed en av de virkelig populære SUV’ene, nemlig Honda CRV.

- Her snakker vi om verdens mest solgte SUV, og det er ikke uten grunn, sier salgssjef for Honda, Morten Hansen, som i dag takler kundene på en mer skånsom måte enn da han spilte på FFK og Vålerenga.

-  De som velger en Honda får en bil som de siste 8-9 årene har vært verdens mest feilfrie merke. Det er viktig for næringslivet.