0
0
0
s2smodern

Det er viktig å vise seg frem fra sin beste side, men Torgeir Koteng i Hagespesialisten AS.

Det er viktig å vise seg frem fra sin beste side. Det gjelder ikke minst parkeringsplasser, inngangspartier og gårdsplasser. - Et godt førsteinntrykk kan være det som skiller deg fra konkurrentene, sier daglig leder i Hagespesialisten AS på Fjellstrand, Torgeir Koteng.

Kampen om de attraktive kundene er knallhard i dag, og det kan være små detaljer som vipper en konkurranse i din favør. Det hjelper lite å bruke store ressurser innendørs, hvis kunden blir møtt med skitt, ustelte planter og sprukken gatestein. Førsteinntrykket er alltid viktigst.

- Godt vedlikehold er en god investering som gir varige verdier, sier daglig leder Torgeir Koteng i Hagespesialisten AS. Han vet hva han snakker om, etter å ha levert vedlikeholdstjenester til næringslivet siden 1999.

Miljøvennlig løsning

- Vi tar på oss alt utenfor bygningen, enten det er snømåking og gressklipping eller ny parkeringsplass eller inngangsparti. Vi har også en svært miljøvennlig og effektiv måte å bekjempe ugress på nemlig ved hjelp av varmt vann. Metoden fungerer godt på fjerning av grønske på belegningsstein også. Dette burde flere satse på, ikke minst i områder der det ferdes folk, sier Koteng.

Tar samfunnsansvar

Torgeir Koteng etablerte Hagespesialisten AS i 1999 og har hatt en jevn vekst siden da. Bedriften har blitt kjent for å gjøre anleggsjobber som er litt utenom det vanlige, og Koteng bekrefter at lysten på å legge kilometervis med stein er begrenset.

- Vi liker å gjøre det lille ekstra, og hvis vi kan hjelpe bedrifter til å tjene mer penger på grunn av våre tjenester er det flott, sier han. Han legger til at bedriften liker å ta samfunnsansvar og ansetter gjerne arbeidskraft med spesielle behov.

Sentral i Hagemessen

Torgeir Koteng har vært sentral i arbeidet med deltakelsen til NAML region øst på Hagemessen på Lillestrøm. Messen gikk av stabelen 15. april, og Koteng hadde hendene fulle som ansvarlig leder for byggingen av utstillingen til foreningen, der han er styremedlem.

- Vi har rullet og båret inn mellom 1 000 og 1 500 tonn med sand, stein og andre produkter til en verdi av to millioner kroner. Utstillingen var på 1 500 kvadratmeter og ble montert av 15 medlemsbedrifter i NAML, i tillegg til en rekke skoleelever med interesse for faget.

Siste fra Fredrikstad