0
0
0
s2smodern

SELLEBAKK: – Vårt viktigste verktøy er ikke pensel og rulle, men ansvar og respekt. I det ligger også å levere til rett tid og til avtalt pris.

– Vårt viktigste verktøy er ikke pensel og rulle, men ansvar og respekt. I det ligger også å levere til rett tid og til avtalt pris. Håndverksgruppen består kun av seriøse og solide virksomheter, sier daglig leder i Norén Maler- og Byggtapetserfirma i Fredrikstad, Bjørn-Ivar Carlsen.

I 2012 gikk bedriften inn på eiersiden i Håndverksgruppen. Sammen fokuserer de på kvalitet, soliditet og ikke minst god kommunikasjon med kundene. Carlsen tror det er viktig at kundene forstår håndverkerne og omvendt. Det har noe med troverdighet å gjøre.

– Det er ikke noe galt med utenlandske håndverkere, men språk er viktig både når det gjelder sikkerhet på arbeidsplassen og god kommunikasjon ute hos kundene. Vi opplever at stadig flere etterspør dette når de kontakter oss. Derfor har vi kun norsktalende medarbeidere, sier Bjørn-Ivar Carlsen.

Artikkelen fortsetter under bildet
Daglig leder i Norén Maler- og Byggtapetserfirma, Bjørn-Ivar Carlsen.
Velfylte ordrebøker

2017 ser lys ut for firmaet med røtter helt tilbake til 1956. Ingen kan overleve i mer enn 60 år uten å levere kvalitet og fornuftige løsninger, noe som fortsatt har stor oppmerksomhet hos Norén,

– Vi har mange spennende oppdrag inne allerede, og er nok fylt opp til langt ut på høsten. Men selv med fulle ordrebøker er vi flinke til å hive oss rundt hvis det skulle være behov for det, bare jobbene ikke er for store, sier prosjektleder Mona Elisabeth Finset.

Tre lærlinger

Norén har per dags dato 23 ansatte som til sammen utgjør godt over 200 år med samlet erfaring, men administrasjonen er liten og effektiv. Det betyr personlig service, og medarbeiderne reiser selv ut på befaringer og sørger for at hele prosessen går som den skal.

– Vi er også opptatt av å utvikle egne medarbeidere. Derfor har vi nå tre lærlinger, pluss et par hjelpearbeidere inne. De sistnevnte skal snart ta prøven og bli fullverdige fagarbeidere.

Håndverksgruppen

Det er stor forskjell på å bruke faglært og ufaglært arbeidskraft til oppussing og vedlikehold. Det handler ikke bare om det du ser, men like mye om det du ikke ser. Grunnarbeid, materialvalg, håndverket og håndverkeren utgjør den store forskjellen.

– Vi garanterer høy faglig dyktighet og profesjonelt utført arbeid, både når det gjelder nye og gamle teknikker. Våre samarbeidspartnere er kun de beste leverandørene innenfor sitt fag. Disse bruker vi for å sikre best mulig verdi, levetid og miljøeffekt. Vi satser også sterkt på kompetanse- og produktutvikling for å kunne tilby våre kunder det beste til enhver tid.

Fordeler
  • Våre medlemsbedrifter er håndplukket innen sitt fag
  • Kjeden er landsdekkende og kan levere i alle fylker
  • Vi benytter kvalitetsprodukter fra de beste leverandørene
  • Du får én kontaktperson, selv med landsomfattende oppdrag
  • Vi har fokus på miljøet
  • Kvalitetskontroll, oppfølging, kommunikasjon, service og etterkontroll
  • Du får full oversikt med én prosjektleder og én pris

– Mestermerket er vårt kvalitetsstempel og vi maler, tapetserer, legger gulv og flis etter de strenge krav som kjennetegner stempelet.

Alle typer oppdrag

Håndverksgruppens medlemsbedrifter tar både store totaloppdrag, som omfatter rådgivning om farger- og materialvalg, prosjektstyring, gjennomføring og kontroll, til mindre enkeltoppdrag.

– Vi leverer service med et smil og alle oppdrag blir behandlet med ansvar og respekt. Vi kan ta hånd om oppdrag for både lokale og landsdekkende bedrifter med overordnede retningslinjer for farge- og materialvalg.

Siste fra Fredrikstad