0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: - BoligPartner har en rekke flotte, arkitekttegnede boliger i katalogen. Vi føler at vi passer godt sammen, da vi også leverer kvalitet på våre tjenester, sier daglig leder Viggo Holth i Holth Bygg & Anlegg i Fredrikstad.

Bygg- og anleggsvirksomheten startet med betong, armering og muring som hovedfag i 2009, men i dag er Holth Bygg & Anlegg en fullverdig leverandør av bygg. Samarbeidet med BoligPartner er ikke tilfeldig.
Flere prosjekter

- BoligPartner søkte forhandlere i vårt område, og siden de står for kvalitet og gjennomføringsevne tok vi kontakt. I 2015 gikk vi inn i formalisert samarbeid, sier Viggo Holth. Han legger til at bedriften med 12 ansatte fortsatt tar på seg rene betongarbeider og har tre egne forskalingssnekkere til å utføre dette. I disse dager er de opptatt med boligprosjekter i Fredrikstad, Halden, Hvaler og noe i Sarpsborg.

Stor interesse

- Vi får mange henvendelser om boliger og sender nok ut mellom 300 og 400 BoligPartner-kataloger i året. Men det er litt tørke når det gjelder å legge ut byggeklare eneboligtomter for salg i Østfold-byene. Det er mye fortetting av byområder, men det er et stort marked for nye eneboliger også, bare det legges ut tomter.

Lar ting ta tid

Viggo Holth liker konseptet BoligPartner leverer i dag. Ikke bare dreier det seg om solide materialer, men like mye om å bruke nødvendig tid.
- Vi bygger derfor litt etter «gamlemåten» og lar huset sette seg og tørke ut og så videre. De som bygger hus på bare en uke uten tanke på dette vil møte utfordringer senere, både med setninger og fuktskader. Vi løser heller utfordringene først og overleverer i stedet et kvalitetshus til en fornøyd kunde. Vi både håper og tror at det vil betale seg i lengden, sier Holth.

Hyggelig opplevelse

Byggefirmaet har i dag en rekke faste samarbeidspartnere innenfor alt fra rør og el til flislegging og ventilasjon. Kravet om ryddighet og kvalitet er det samme.
- Både vi og våre underleverandører må levere kvalitet. Vi er alltid innstilte på å gjøre kunden fornøyd, selv om det tar litt ekstra tid. Kunden bruker store beløp på ny bolig, kanskje bare én gang i livet og da må vi sørge for at prosessen blir en hyggelig opplevelse, sier Holth.

Kvalitetslogo

På byggeplassen et det alltid lett å se hvem håndverkerne representerer. Holths ansatte har alltid BoligPartner-logo på sitt arbeidstøy.
- Dette signaliserer kvalitet. Derfor har vi samme dekor på tøy, biler og skilt på byggeplassen. Vi har sterkt fokus på HMS og sikkerhet på alle anlegg og ønsker gjerne besøk fra Arbeidstilsynet. Skulle bare ønske de brukte tid på å kontrollere de mer useriøse aktørene i bransjen. Det kunne ført til en opprydding vi etterlyser.

Markant leverandør

Holth Bygg & Anlegg ser for seg en positiv utvikling som samarbeidspartner for BoligPartner.
- Vi håper BoligPartner skal ligge langt framme i tankene på alle som skal bygge ny enebolig i fremtiden. Vi vil gjerne være en markant leverandør, ikke på grunn av størrelse, men på grunn av unik kvalitet.

 

Siste fra Fredrikstad