0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: - Vi ønsker alltid å identifisere oss med kvalitet og har valgt våre samarbeidspartnere ut fra det kriteriet, sier daglig leder Stian Sollie i SP Lasse Holst AS.

- Vi ønsker alltid å identifisere oss med kvalitet og har valgt våre samarbeidspartnere ut fra det kriteriet, sier daglig leder Stian Sollie i SP Lasse Holst AS.

Selskapet utfører det meste innen mur- puss- flis- og betongarbeider, samt rehabilitering av fasader og samarbeider med flere av entreprenørene i regionen.
Lasse Holst AS ble startet for mer enn 30 år siden og hadde lenge mur, flis og betongarbeider som sine hovedtjenester. Fra starten av 2016 kom SP Sollie Prosjekt AS med Stian Sollie inn på eiersiden og har utviklet virksomheten til å bli en fullverdig aktør innenfor også rehabilitering av bygg. Bedriften har det siste året vokst fra 25 til 40 medarbeidere og har fulle ordrebøker.

Naturlig størrelse

- Vi har alltid hatt en kompetent og stabil stab, og noen av våre ansatte har vært her i 30 år, sier gründer og medeier Lasse Holst. Han karakteriserer virksomheten som en god, gammel håndverksbedrift, som har fokus på kvalitet og ryddighet. – Vi foretrekker å samarbeide framfor å konkurrere med entreprenørene. Der har vi vår spisskompetanse.
- Vi har trolig funnet vår naturlige størrelse for å kunne betjene de samarbeidspartnerne vi har, men ønsker fortsatt å ansette ytterligere et par håndverkere, primært murere og flisleggere, sier Sollie.

Siste fra Fredrikstad