Landmålere med suksess

0
0
0
s2smodern

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer: Klart for innflytting før sommeren

JI Bygg er en av de store kundene til Follo Oppmåling, og den seneste jobben gjorde selskapet på boligprosjektet Lehmann Brygge i Drøbak. Oppgavene de påtar seg varierer og spenner fra husplassering og anleggsstikking til kommunale oppmålingsforretninger og ren konsulentvirksomhet. De tre eierne Tore Barlaup, Jon Opsal og Knut Svantesvold er alle landmålere med erfaring fra både kommunal og privat virksomhet.

Fleksible og pålitelige

- Vi kjente hver godt da vi valgte å starte selskapet i 2014. Den gang var Tore Barlaup eneste ansatte, mens vi andre har kommet inn senere. Vi så at Vestby sto foran en spennende utvikling av sentrum og tenkte at vi ville være med på dette. Dermed ble Follo Oppmåling AS etablert. Nå har vi hendene fulle til tre ansatte pluss litt til og ser for oss ytterligere ansettelser i årene fremover, sier daglig leder Jon Opsal.

- Det som kjennetegner oss er fleksibilitet, konkurransedyktig pris og at vi utfører oppdragene som forventet av kunden. Dessuten kommuniserer vi godt med oppdrasgiverne og alle involverte parter, legger Knut Svantesvold til.