0
0
0
s2smodern

LIERSTRANDA: HJJ Mur & Flis på Lierstranda er spesialister på store gulvarealer for industri og forretninger. Nå vokser de raskt på baderomsløsninger også.

HJJ Mur & Flis på lierstranda er spesialister på store gulv areal for industri og forretninger.Nå vokser de raskt på baderomsløsninger også og er i gang med flislegging av 28 bad på Lehmanns Brygge.

Les også: Klart for innflytting før sommeren

- Det er først i år at HJJ har startet vår egen baderomsavdeling, men vi har allerede sikret oss flere store prosjekter og vokser raskt, sier prosjektleder Gunnar Amundsen, som kom fra en baderomsvirksomhet til HJJ.

- Lehmanns Brygge er et annerledes og spennende prosjekt. Dette er morsomt og være med på, sier Amundsen.

Han legger til at de akkurat er ferdig med et prosjekt med 60 bad på Dikemark, og han tror de kommer til og levere mellom 150 og 200 bad i år.

Høy aktivitet

Store gulvarealer er HJJs spesialfelt, og de legger mellom 50- og 70 000 kvadratmeter gulv i året. Veldig mye av det for de større butikkjedene i Norge.

- Vi reiser over hele landet og har flere ben å stå på. Vi kan levere bad, store gulv og større mur- og pussarbeid. Hele virksomheten har nok å henge fingrene i og har faste folk vi leier inn i tillegg til våre 26 ansatte, sier Amundsen.

Siste fra Fredrikstad