0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Jotne Mekaniske Verksteder vokser i rekordfart etter et par vanskelige år.

Jotne Mekaniske Verksteder vokser i rekordfart etter et par vanskelige år. Resultatet er doblet to år på rad og ser ut til å fortsette.

Jotne Mekaniske har økt omsetningen fra 80 til 125 millioner kroner de siste tre årene.

- En helt nødvendig utvikling for at vi skulle overleve. Vi tapte penger og var derfor i en utsatt posisjon en stund, men nå er vi tilbake og vel så det, sier direktør Roger Cielicki.

Vokser videre

Jotne leverer i dag hovedsakelig til de store aktørene i norsk olje- og gassbransje og opererer således i en sektor som er utsatt for svingninger av en rekke årsaker. Men med bakgrunn i dagens situasjon, budsjetterer virksomheten med en omsetningsøkning på 20 prosent i året de neste tre årene. En offensiv satsing med andre ord.

Nye medarbeidere

- Etter et par uheldige år sitter vi igjen med verdifull kompetanse om hvordan vi skal lykkes i fremtiden. Vi har dessuten en solid kundeportefølje, både nasjonalt og internasjonalt. Det siste året har vi måtte ansette 10 nye medarbeidere som følge av ekspansjonen ved de tre virksomhetene i Østfold. Vi har også investert betydelige beløp i anlegget på Kråkerøy i Fredrikstad, både når det gjelder oppgradering og vedlikehold, sier Cielicki.

 

Siste fra Fredrikstad