0
0
0
s2smodern
Unicon er en av de to store innen betong i Norge. Men avdelingen på Romerike gir deg likevel personlig service.

Unicon har for lengst etablert seg på Jessheim og har i lang tid hatt alt av betongleveranser til utvidelsene på Gardermoen. De inngikk tidlig en avtale med OSL som dermed valgte en erfaren og pålitelig leverandør. Hos Unicon møter du nemlig kompetente medarbeidere som tar alle kunder på alvor, uavhengig av størrelse. På Gardermoen er det levert over 100 000 kubikkmeter betong.

Teknisk kompetanse

– Vi må innse at alle avtaler ikke er like store, og vi leverer like gjerne til en mindre byggeplass som til større prosjekter. Fordelen med å være en del av Unicon er nettopp mulighetene til å ta alle oppdrag. Når vi blir engasjert i større prosjekter trekker vi veksler på både teknisk kompetanse for utvikling av riktig betongresept og innenfor produksjon og transport, sier distriktssjef Ole Vidar Bøen.

Han har flere tiårs erfaring fra betongbransjen og kjenner de ulike behov og løsninger.

Rivende utvikling

Unicon Romerike har i dag tre produksjonssteder, nemlig på Jessheim, Lørenskog og Gardermoen. Derfra betjener betongbilene et område som er i rivende utvikling. Det merkes ikke minst i Jessheim, der byggeprosjektene står i kø i årene fremover.

– Vi merker ikke så mye til aktiviteten ennå, men vi vet jo hva slags planer som foreligger og er godt forberedt på både store og små forespørsler, sier salgsleder Maiken Flotvik.

Ledende i Norge

– Unicon er en moderne aktør og var blant de aller første til å ta i bruk datastyrt flåtestyring som kommunikasjonsform. Utviklingen har fortsatt og vi er ledende i Norge også i dag. For oss er det viktig å ha kontakt med våre biler og dermed kunne betjene våre kunder på en best mulig måte, sier Ole Vidar Bøen.