0
0
0
s2smodern
– Romerike er et spennende utviklingsområde og et område vi satser på i fremtiden. Det sier daglig leder Svein Mathisen i GlassTeam AS, som nylig åpnet en avdeling på Kløfta.

GlassTeam AS har vært en suksess helt siden bedriften ble kjøpt av franskeide Saint Gobain og kom på norske hender i 2014. Gode leverandøravtaler, kvalitetsprodukter, stabil og kompetent arbeidsstokk og fleksibilitet har gjort at GlassTeam har en betydelig markedsandel på Østlandet. Men veksten fortsetter, og ledelsen har store forhåpninger til den nye Romerike-avdelingen.

God plassering

– Vi er ikke så opptatt av vekst for vekstens egen del. Vi ser mer på de resultatene vi oppnår, og så langt har de vært svært gode. Vi forventer at det fortsetter og kanskje forsterkes ved etableringen på Kløfta, sier Svein Mathisen.

– Lokaliseringen i Dyrskuevegen er sentral og fordelaktig med tanke på logistikk, sier prosjektleder Glør Wetlesen. Han peker på gode forbindelseslinjer både øst- og vestover. Dermed kan GlassTeam betjene sitt nærmarked på en effektiv måte.

Attraktive kontrakter

– Nå satser vi på å vinne flere kontrakter, spesielt innenfor fasadeprosjekter, der vi har bred kompetanse. Den siste tiden har vi inngått et par attraktive kontrakter i området, nemlig nybygget til BMW-forhandleren Bavaria på Gardermoen og hos Norsk Luftambulanse. Nye næringsbygg og offentlige bygg som for eksempel skoler er gode prosjekter for oss, da de ofte bruker mye glass i fasadene. Men vi er åpne for alle oppdrag, uansett størrelse, sier Wetlesen.

83 ansatte

Avdelingen på Romerike har 13 ansatte, hvorav ni montører. De vil først og fremst håndtere små og mellomstore prosjekter i Oslo og på Romerike, mens de større oppdragene blir håndtert fra hovedkontoret i Fredrikstad. Der har GlassTeam 67 ansatte i dag. Til slutt er det fem ansatte ved en mindre avdeling i Moss.

– For Romerike-avdelingen blir serviceavtaler og serviceoppdrag viktige. Vi er gode på dette, og har en rekke avtalekunder innenfor service.

Glassrådgivere

– Jeg vi tror vi med hånden på hjertet kan si vi er en av de mer kompetente leverandørene i vår bransje i dag. Vi har satset mye på utvikling av våre ansatte gjennom kurs og sertifiseringer og er medlem av Glass- og Fasadeforeningen. GlassTeam AS har selvfølgelig alle de godkjenninger og autorisasjoner som skal til for å gjennomføre store og små prosjekter. I tillegg har vi egne glassrådgivere som vet alt om ulike behov, bruksområder, glasstyper og så videre. Rådgivertjenester leverer vi i alle prosjekter enten kunden har etterspurt det eller ikke. Det sikrer blant annet god energiutnyttelse og sikkerhet i alle prosjekter, sier Svein Mathisen.


Vi tilbyr

Fasader

Aluminiumsfasader kan brukes for å oppnå både estetiske og funksjonelle behov. Fasader fra Glassteam AS kan benyttes til å redusere energibehovet ved å velge løsninger med lave U-verdier, kontrollere sollyset ved bruk av solavskjerming og generere energi ved å benytte solcellepanel i fasadene. Utvalget av basisprofiler og dekorprofiler er stort og tilpasses etter kundens behov. Fasadene kan leveres i brannklassene F30, A30.

Service- og Vedlikeholdsavtaler

Det kan opprettes service- og vedlikeholdsavtaler med våre entreprenøravdeling i Fredrikstad og Kløfta. GlassTeam AS sine ansatte innehar stor kompetanse og har mange års erfaring i bransjen. Flere av oss er autoriserte glass- og fasaderådgivere. Glassteam tilfredsstiller alle myndighetskrav og innehar det som trengs av godkjenninger, slik som Startbank, Godkjent for ansvarsrett, P-merket og Mesterbrev.

Vinduer

Aluminiumsvinduer kan leveres fra de enkleste faste karmer med uisolerte profiler til høyisolerende motoriserte åpningsvinduer. Vinduene kan leveres som enkle, vindusbånd og integrert i fasader. De leveres både som innadslående og utadslående. Selve beslaget, hengsler og vridere, finnes i flere utførelser med skjulte hengsler og integrerte barnesikringer i vridere. Faste karmer kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

Dører

Dører fra Glassteam AS skreddersys kundenes behov. Dører i aluminium finnes i mange varianter, fra enkle 1-fløyede dører til brannhemmende dører med elektronisk avlåsning og slagdørsautomatikk. Våre dører skreddersys kundenes behov og valget av låser og beslag er stort og omfattende. Dører kan leveres i brannklassene F30, A30 og A60.

Folde- og skyvedører

Med folde- og skyvedører kan du åpne opp og utvide bo- og arbeidsarealet. Det finnes mange gode bruksområder: Fra vinterhage ut mot hage, og folde-/skyvedører fra stue/spiseplass ut mot balkong eller terrasse. Dørkonstruksjonene tillater store glassflater som gir maksimalt lysinnslipp og åpningsmulighetene er mange. Høyisolerte aluminiumprofiler og valg av riktig energiglass sikrer optimal varmeisolasjon.