0
0
0
s2smodern
Aurskog-Høland kommune er på offensiven for å tiltrekke seg attraktive virksomheter. Nå tilbyr de sentrale tomter i Kjellingmo Næringspark, tett ved riksvei 170.

- Vi har flere eksempler på oslobedrifter som har flyttet sin virksomhet til oss og er begeistret over resultatet. Lavere kostnader, dedikerte medarbeidere og likevel nærhet til Oslo gjør vår kommune til et svært sentralt sted å etablere næring i, forteller næringsutvikler Erik Bakke i Aurskog-Høland kommune. Han legger til at tomtene vil være byggeklare like over nyttår.  Totalt er det snakk om 85 mål i første omgang, med planer om utvidelse med ytterligere 75 mål, kun 15 minutter fra Heia Næringsområde i Fet.

Kommune i vekst

Aurskog-Høland har lenge vært fremoverlent med tanke på etablering av nye næringer. Kommunen selger ferdigregulerte tomter, og kan i enkelte tilfeller bidra med oppføring av næringsbygg til utleie gjennom AS Aurskog-Høland utbyggingsselskap.

- Vi har en rekke kreative personer innenfor både rådgivning og veiledning i kommunen. Vi er svært fleksible og strekker oss langt for å imøtekomme næringslivets krav og ønsker, sier Erik Bakke som jobber i en kommune i vekst. Parallelt med at reisetiden fra hovedstaden har gått ned, har befolkningen økt med 1,5 – 2 prosent hvert år de siste årene.