0
0
0
s2smodern
Rognerud Eiendom AS ønsker å utvikle et syv mål stort område ved Ormlia døgnhvileplass i Eidsvoll. Eiendomsselskapet mener beliggenheten passer godt for aktører med tilknytning til tungtransport.

Rognerud Eiendom AS sikret seg den attraktive tomten nær E6 på slutten av 2000-tallet. I forbindelse med utbyggingen av E6 ble den leid ut til Mesta, mens i februar 2014 stod Ormlia Døgnhvileplass klar med 47 oppstillingsplasser.

Dekk og storbilvask?

Det var Statens Vegvesens krav om kjøre- og hviletid som utløste behovet for lastebilparkeringen i Eidsvoll. Cirka 20 dekar er opparbeidet med parkeringsplasser for tunge kjøretøy, samt servicebygg med alle fasiliteter.

- Nå har vi cirka 7 dekar igjen som vi ønsker å tilby bedrifter med behov for å etablere seg i et slikt område. Det er stor pågang på døgnhvileplassen så området egner seg godt for bedrifter med lastebilrelaterte tilbud som dekk, EU-kontroller, storbilvask eller verksted for å nevne noe, sier daglig leder Eva K. Rognerud-Merli i Rognerud Eiendom AS.

Fortsatt planer

På nåværende tidspunkt er det mulig for interessenter å få skreddersydde lokaler til sitt formål. 

Vi ferdigstiller i disse dager vårt andre verkstedbygg på Frogner i Sørum. Her har leietakerne vært en aktiv part fra begynnelsen, og fått lokalene skreddersydd til sitt behov. 

- Rognerud Eiendom AS er et selskap i vekst med langsiktige mål. I all hovedsak utvikler vi våre eiendommer for utleie, og er stadig på utkikk etter nye områder, sier daglig leder Eva K. Rognerud-Merli.