0
0
0
s2smodern
- Vi gir gjerne lokale bedrifter råd om hvordan de etablerer gode og sikre skyløsninger. Det sier viseadministrerende direktør Geir Dølvik i WLCOM AS på Jessheim. De benytter Norges sikreste datalagringssenter for sine kunder.

WLCOM er kanskje mest kjent for å levere avanserte styringssystemer til en rekke store bedrifter i Skandinavia. De har spesialisert seg på noen av markedets mest effektive løsninger innen bransjer som sand/pukk/grus, gjenvinning/avfallsbehandling og næringsmiddelindustrien. En av de store kundene er Synnøve Finden der WLCOM har vært med på hele suksessreisen fra 90-årene og frem til i dag. Da WLCOM og Synnøve Finden startet samarbeidet omsatte meieriselskapet for 70 millioner kroner, og konsernet har i dag passert to milliarder kroner.

Anerkjent partner

Takket være en kompetanseutvikling i takt med store og tunge oppdrag har både utviklere, teknikere og IT-konsulenter opparbeidet kunnskap som nå kommer mindre bedrifter til gode. Det er stor grad av kompetanseoverføring internt i bedriften som i dag sysselsetter nærmere 40 medarbeidere. Det gjør WLCOM til største IT-leverandør på Romerike. De er en stor og anerkjent samarbeidspartner innenfor IT-tjenester i full bredde til både små og store bedrifter. 

Strategisk verktøy

- Vi er også opptatt av at mindre bedrifter skal velge kvalitetsløsninger når de trenger IT-tjenester eller maskinvare. Våre rådgivere vet hva som fungerer sammen og hvilke løsninger som er tilpasset ulike bransjer og størrelser. Sammen med kunden setter vi sammen en løsning som er riktig og som ikke koster mer enn nødvendig. Det er dessverre mange useriøse småleverandører i markedet, og det er fort gjort å la seg friste av kun lav pris, som kan vise seg å bli dyrt. IT er et viktig strategisk verktøy for mange og det er viktig å velge standardiserte løsninger. Hos oss får kunden ett kontaktpunkt, enten de trenger en ny pc, server, programvare, ASP-leverandør eller nettet er nede, og vi har vaktløsninger som gir den hjelp kunden trenger uten opphold, sier salg- og markedssjef Ove Sollien.

Fakta:
  • WLCOM AS ble etablert høsten 2013 etter fusjon mellom de veletablerte IT-selskapene Online Technology AS og Bowe Data AS som begge har historie mer enn 20 år tilbake.
  • WLCOM AS utvikler egne unike forretningsløsninger til utvalgte bransjer, og er en totalleverandør innen ERP, skyløsninger (ASP), IT-drift, infrastruktur og implementering med egen konsulentavdeling.