0
0
0
s2smodern
Ikke alle ønsker urbane omgivelser for sin konferanse eller arrangement med ansatte. Noen vil ha et uformelt, historisk og idyllisk bakteppe, og da er Fetsund lenser perfekt.

Fetsund lenser har en rekke tilbud til både unge, eldre, private og næringsdrivende. I tillegg til fløtingsmuseet og besøkssenteret har de et unikt tilbud til mindre bedrifter. Den gamle bestyrerboligen fra 1885 kan nemlig leies til ulike arrangementer med kunder og ansatte. Her kan man ha forretningsmøter i annen etasje, etterfulgt av lunsj eller middag i historiske værelser i etasjen under. 

«Gå på vannet»

- Vi ønsker å gi våre besøkende en god opplevelse og en atmosfære man kanskje ikke får i andre møtelokaler eller konferansesteder. I tillegg til møtelokaler med tekniske fasiliteter, kan vi tilby flere aktiviteter på fritiden. Hva med å «gå på vannet» eller besøke vår koselige pub og kafé? Her får man både nydelige vafler, kaffe eller en kalde lenseøl, brygget bare et steinkast fra lensene. Vi kan ikke tilby noen festplass, men et ganske spesielt sted for bedrifter som ønsker «noe annet» enn standard lokaler, sier bookingansvarlig Mette Sundal.

Lokale retter

Velger du å legge arrangementet til Fetsund bør du også teste deres egen gjeddeburger. Det får du ikke servert mange steder i verden, men på Fetsund er det mulig. Er du ikke glad i fisk, kan du teste en lokal pølse eller elgburger.