Entreprenørservice flyttet til Skedsmo

0
0
0
s2smodern
I februar flyttet selskapet Entreprenørservice alle sine ansatte fra Rud i Bærum til Berger industriområde i Skedsmo.

Les også: Entreen til et bedre liv

Entreprenørservice har flyttet inn på Berger Teknologipark i samme bygg som Skanskas anleggsverksted i det nye næringsbygget på Berger. Derfra betjener de store entreprenører og omsetter fundamentering for mellom 200 og 250 millioner kroner.

- Vi er godt fornøyd med plasseringen og de nye lokalene, sier avdelingsleder John Petter Holtmon.

Avdelingen som har 40 fagarbeidere og 10 funksjonærer ansatt disponerer en allsidig maskinpark. Mannskapet er spesialarbeidere for utførelse av tradisjonelle og spesielle fundamenteringsløsninger.

Rekordomsetning i 2017

De fleste av Entreprenørservice sine oppdrag innen fundamentering er i rundt Oslo-området. Der har de blant andre JM Norge som en stor kunde, og de er nå engasjert i utbyggingen av trinn 2 på boligkomplekset Entreen i Skårer. Fundamenteringsavdelingen har hatt stor vekst de siste par årene og setter trolig omsetningsrekord i 2017.

- Selskapet som ble stiftet i 1962 av Ing. F Selmer AS og Skånska Cementgjuteriet AB har også to andre avdelinger som leverer boring og sprøytebetong. Det er totalt 120 ansatte i Entreprenørservice AS og de opererer over hele landet. Totalt omsetter Entreprenørservice for nærmere 500 millioner i året.