fbpx
Naringsliv.no
 

Bilde av butikksjef Bjørn Norum og Mia Berget ved Rakkestad Sogneselskap.

Rakkestad Sogneselskap utvider sortimentet

Pågangen etter vintertøy og fottøy er stort hos Rakkestad Sogneselskap. Nå utvider de sortimentet med de mest populære produktene fra produsenten Blåkläder.


Bilde av et planleggingsmøte hos Noble

Hektisk år fører til nye ansettelser og utvidelser

Mange nye prosjekter og store ordrereserver gjør at Noble Installation søker etter flere ansatte og på sikt planlegger en utvidelse av lokalene på Rudskogen.

Les hele saken

Brannsikring og sprinkler til næring og bolig

Rørlegger'n Mysen leverer tjenester til alt fra rehabilitering, nybygg og service til installering og drift av vannbåren varme.

HR-sjef Ståle Frøshaug (til v) og daglig leder Tollef Berger (til h) har mye ingeniørkompetanse i bedriften både unge og litt eldre, blant annet KEM Ingeniør Hans Anders Skaug, mange i bedriften har jobbet der lenge. Odd Sigurd Ulfsby er en av dem, startet som lærling, rørlegger, bas og nå nylig som prosjektleder i bedriften. Odd Sigurd har vært ansatt i bedriften i 25 år.

Rørlegger

Fortsetter søket etter ingeniørkompetanse

Askim & Mysen Rør opplever en vekst uten sidestykke i bedriftens historie. Behovet for både montører og rørleggere er konstant, men det mest prekære er ingeniør-, eller sivilingeniørkompetanse.

Les hele saken

Fikk du med deg disse sakene fra Indre Østfold?