fbpx
Naringsliv.no
 

Banksjef Lars André Dingstad-Eriksen, daglig leder Lena Axelsson og advokat Bjørn Olav Nome ser frem til åpningen av Veksthuset Askim.

Åpner møteplass for vekst, innovasjon og rådgivning

I januar 2022 åpner dørene til Veksthuset Askim. Her skal bank, forsikring, eiendomsmegling og advokater samles under samme tak.


Roy Eng og Kathrine Mathisen hos HR Maskin i Rakkestad har vært med på en rekke innspillinger av Farmen siden 2010. Nordica-ovnene er sentrale i alle semifinaler.

Ovnsleverandør til Farmen i 10 år

I 10 år har deltakerne i Farmen på TV2 benyttet Nordica vedfyrte komfyrer levert av tidligere Ole Chr. Bye når de lager mat. I dag har HR Maskin agenturet og selger produktene gjennom forhandlerapparat over hele landet.

Les hele saken

Ny maskinforhandler med pangstart første måneden

I sommer startet Maskinagenten opp i Indre Østfold. Fra dag én har telefonene strømmet inn, og store kontrakter er på trappene. Med ti års erfaring i bransjen har enmannsbedriften mye å by på av produkter og rådgivning.

Img 9566

Maskiner og utstyr

På tide å forberede seg for vinteren

Har du sjekket alle tanker, ventiler, koblinger og brennere etter fjorårets vintersesong? Hvis ikke er det på høy tid nå. Gjør rent og gjør klart, så slipper du å ergre deg over at ting ikke fungerer når du har behov for det.

Les hele saken

Fikk du med deg disse sakene fra Indre Østfold?