Energieffektivt trykkluftutstyr fra start til mål

ØRA: Borge Trykkluftsenter har utviklet en spesialkompetanse innenfor trykkluft og leverer i dag tjenester og utstyr til hundretalls bedrifter på Østlandet.

– Vi har opparbeidet et godt renommé gjennom mange år, takket være langsiktige kundeforhold, sier daglig leder Mads W. Amundsen.
– Vi har opparbeidet et godt renommé gjennom mange år, takket være langsiktige kundeforhold, sier daglig leder Mads W. Amundsen.

Borge Trykkluftsenter har utviklet en spesialkompetanse innenfor trykkluft og leverer i dag tjenester og utstyr til hundretalls bedrifter på Østlandet.

Salg, service og vedlikehold av kvalitetsprodukter fra markedsledende produsenter som Atlas Copco, IMI Norgren, Kärcher og Husqvarna er deres ekspertise.

Mads W. Amundsen tok for 13 år siden over som daglig leder i bedriften som hans far startet på 80-tallet, og som i år feirer 20 år som aksjeselskap.

– Vi er både salgs- og servicepartnere for alle ovenstående leverandører og våre serviceteknikere er daglig ute på serviceoppdrag, først og fremst planlagt og preventivt vedlikehold.  Vi har en rekke langsiktige avtaler med både private og offentlig virksomheter, forteller han.

Vinner på service

Borge Trykkluftsenter teller seks ansatte og holder til i egne lokaler på Øra, der de har et omfattende verksted og et større reservedelslager for produktene de leverer. Anlegget på 700 kvadratmeter er utvidet to ganger, men Amundsen tror de har nok plass å utvikle seg i flere år fremover.

– Vi har trolig behov for å ansette et par mann til i løpet av noen år. Vi har hatt god utvikling og er ganske nøkterne i vår måte å drive virksomheten på. Vårt mål er at alle våre kunder skal oppleve kort responstid samt personlig og tett oppfølging.

Best på lang sikt

Borge Trykkluftsenter bistår helt fra planlegging av en trykkluftsentral, via rørdimensjonering og installasjon,  til service, vedlikehold og reparasjoner, gjerne gjennom hele livslengden til produktet. Løsningen blir best når de kan komme tidlig inn i prosjekter. Nå skal de i gang med en større leveranse til det nye glassgjenvinningsanlegget på Øra.

– Det er en full-leveranse, og vi er glad bedrifter som Sirkel Materialgjenvinning legger så stor vekt på kvalitet og driftssikkerhet.

Energieffektivitet og miljøfordeler

– Våre produkter er markedsledende både på kvalitet og ikke minst på energieffektivitet. I løpet av et anleggs levetid er energiforbruket den største kostnaden og her er det fortsatt mange bedrifter  der ute som kan redusere  energikostnadene betraktelig og da samtidig "bli litt grønnere".

Tett og godt samarbeid

Gründeren Frank W. Amundsen la et godt grunnlag for suksess da han startet det som skulle bli dagens Borge Trykkluftsenter AS. Mads er født inn i bedriften og har lært mye av faren, som gikk bort for fire år siden. De siste årene har virksomheten vokst betydelig, men Mads har beholdt farens viktigste motto: Kunden først.

– Vi får stadig nye kunder, spesielt innenfor bygg- og anleggsbransjen, som er i stor vekst, og vi ønsker langvarige forhold med tett og langsiktig samarbeid. Dette gir det beste resultatet for begge parter.


Borge Trykkluftsenter AS

Titangata 10
1630 Gamle Fredrikstad

69 30 47 30

911 69 556

www.borgetrykkluft.no